Сьогодні, 3 березня, акторці Джессіці Біл виповнюється 42 роки. Саме їй вдалося підкорити серце музиканта Джастіна Тімберлейка: головний краш нульових зустрічався з Брітні Спірс і Камерон Діас, але саме з Біл став розсудливим і знайшов своє щастя в сім’ї та дітях.

“Караван історій” розповідає, у чому секрет міцних стосунків і ніжних почуттів Джастіна та Джессіки.


15 січня 2007 року. Готель Beverly Wilshire, вечірка “Золотого глобуса”. Знаменитості, спалахи фотокамер, сміх… Словом, звичайний голлівудський вечір. І раптом у цій метушні з’являється прекрасна дівчина – сукня з позолотою до підлоги, усмішка, якої немає більше ні в кого. Здається, все відбувається в казці, і він одразу розуміє, що це вона…

Ні. Насправді все було інакше. Історія почалася просто: одне одному їх представив спільний знайомий, вони розговорилися. Як це часто буває, розмовляли ні про що. “Як поживаєте?” – запитав він. – “Чудово”, – промовила вона. “Чудовий вечір…” – “Так, безумовно”. Пауза в розмові, здається, була вічною. Можливо, вони навіть встигли поговорити про погоду. Це ж надзвичайно важливо! З огляду на те, що вона в Лос-Анджелесі практично завжди однакова. Ось так – не як у кіно – все справжнє і починається в реальному житті. Навіть якщо живеш у Голлівуді.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Усамітнитися в натовпі їм – суперпопулярному 26-річному співакові Джастіну Тімберлейку та 25-річній акторці Джессіці Біл, яка тільки починала своє сходження до слави, – тоді не вдалося. Його обсмикували знайомі, до неї підходили колеги. Якоїсь миті в цьому круговороті вони втратили одне одного з поля зору. І Джастін не вирушив на її пошуки.

– Слухай, ти ж її добре знаєш, так? – схвильованим пошепки запитав він у друга, який їх познайомив.

– Кого? – не зрозумів той.

– Ну як. Джесіку Біл.

– Так.

– Спитаєш у неї після вечірки, чи можу я їй зателефонувати?

Обличчя приятеля витягнулося від подиву. Він не міг приховати посмішку.

– Друже, відкрию велику таємницю: кілька років тому винайшли інтернет! Прекрасний засіб комунікації. Напиши їй. Навіщо дзвонити? І потім, для чого питати? Якщо хочеш зателефонувати – набираєш номер і – вуаля! – вже розмовляєш.

Тепер уже посміхнувся Джастін. Друг справді не розумів, чому важливо саме зателефонувати.

Хоча це неможливо перевірити і підтвердити, але не виключено, що в роду в Тімберлейка були справжнісінькі лицарі з найрізноманітніших країв Європи, адже його далекі родичі – вихідці з Англії, Шотландії, Німеччини і навіть Норвегії. І навіть якщо вони не володіли дворянськими титулами, то притаманними лицарям якостями – безумовно. Інакше як пояснити, що ними повною мірою володів дідусь Джастіна, Вільям Сілас Бомар? Він усе життя любив і обожнював одну-єдину жінку – свою дружину Сейді, бабусю музиканта.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Джастін Тімберлейк, 1997 рік

Історія стосунків бабусі й діда завжди слугувала для Джастіна доказом того, що почуття, про яке пишуть у книжках і про яке знімають фільми, – те, яке на віки, існує. І він не бажав для себе нічого іншого, ніж бути настільки ж щасливим у коханні. Але для того, щоб знайти єдину, потрібно бути справжнім джентльменом, а щоб утримати, слід ставитися до неї з повагою і шанувати не менше, ніж королеву. Або даму серця, якщо ти лицар.

Саме тому всі любовні історії співака – марна трата часу для таблоїдів, а пошук сенсаційних подробиць заздалегідь приречений на провал. Головна сенсація Тімберлейка полягає в тому, що він не був помічений у численних коротких романах, і в тому, що кохав він лише двічі – Брітні Спірс і Кемерон Діаз. Зрозуміло, для нього обидві ці жінки були всерйоз і надовго. А краще – назавжди. Інакше він не вміє – так вихований. З Брітні він зустрічався чотири роки, з Кемерон – три.

Для Джастіна це були пошуки тієї єдиної, з якою неодмінно потрібно померти в глибокій старості в один день, – пошук другої половинки, свого відображення в дзеркалі, вірного й люблячого чоловіка, розумного, вродливого, з почуттям гумору. З нею б він обов’язково обзавівся дітьми, жив у затишному будинку, знайшов просте людське щастя, яке завжди так ретельно оберігав від преси. Але… не склалося.

Того вечора Джастіну вистачило п’яти хвилин, щоб зрозуміти: Джессіка може бути тією самою. Він згадав слова діда, які той нескінченно повторював йому, коли Тімберлейк був іще підлітком: “Якщо хочеш запросити дівчину на побачення, обов’язково зроби це телефоном. Вона повинна почути твій голос. Будь досить наполегливим, не відступай”.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Гурт N’Sync. 1998 рік

Джастін дослухався до повчань діда і повністю покладався на його думку. По-перше, відчував, що так правильно, а по-друге, більше йому не було на кого рівнятися: Вільям – єдиний чоловік у їхній великій родині.

Батько Рендалл Тімберлейк, диригент церковного хору і за сумісництвом службовець банку, розлучився з його матір’ю, коли хлопчикові виповнилося п’ять. Щоправда, він встиг справити гарний вплив на сина. Щоразу, вирушаючи на службу, він готував одяг з вечора і на ранок був незмінно одягнений з голочки.

Джастін завжди хотів виглядати так само стильно, як тато. І зараз він часто згадує це, коли показує батькові ескізи свого дизайнерського одягу. Співак часто бачиться з ним, його дружиною і своїми зведеними братами. Ці зустрічі завжди наповнені веселощами, а жарти молодшого і старшого Тімберлейків витримують тільки найстійкіші домочадці. Іскрометне почуття гумору – ще одна риса, яка у них одна на двох.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Джастін Тімберлейк в супермаркеті Нью-Йорка, 2000 рік

Зберегти хороші стосунки з батьком завжди було дуже важливо для Джастіна. Хоча той не брав участі в його дорослішанні та долі, бажання мати велику дружню сім’ю було у Тімберлейка з самого дитинства.

Джастін виріс у великому будинку в Мемфісі. Бабуся Сенді, дідусь Вільям, вітчим Пол і мама Лінн не чаяли душі в дитині. Особливо мама. Вона першою звернула увагу, що її син – не такий, як усі.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Джастін Тімберлейк, 2000 рік

Він міг зранку годинами мовчати, а коли всі однолітки поспішали вирватися з уроків і поганяти у футбол, любив залишатися на самоті й щось наспівувати. В одинадцять років під чуйним керівництвом Лінн він уперше вийшов на сцену телешоу Star Search, де під псевдонімом Джастін Рендалл виконав кілька пісень у стилі кантрі, а через рік, у 1993-му, потрапив на знамениту дитячу програму “Клуб Міккі-Мауса”.

Два роки по тому він разом із хлопцями з цього шоу створив бойз-бенд N’SYNC, назву якому, до речі, придумала теж мама Джастіна.

Успіх гурту був приголомшливий: дебютна платівка потрапила на перші сходинки всіх американських чартів, а юним обдаруванням дівчата писали полум’яні освідчення в коханні. Хто ж встоїть? Джастін! У нього не було іншого варіанту, адже мама уважно стежила, які саме дівчата підходять до її сина і про що вони говорять.

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы
Гурт N’SYNC

Джастін слухався її в усьому. Одного разу мати без стуку увійшла в його спальню і застукала з якоюсь красунею в дуже недвозначний момент. Лінн прочитала синові лекцію про те, що в його віці ще рано водити до себе дівчат. Тімберлейк взяв на замітку – двері в спальню відтепер завжди замикав!

Як не дивно, цей інцидент ніяк не позначився на його ставленні до матері. Вона була і залишається для нього найкращою у світі, а на його спині навіть красується татуювання з її ініціалами і словом “захисниця”.

Уже багато років поспіль вони часто разом з’являються на червоних доріжках різноманітних церемоній, і навіть у період його зв’язку з Брітні Спірс і Кемерон Діаз у мами завжди була перевага. Дівчатам доводилося непросто: змагатися з головною жінкою в житті їхнього коханого практично неможливо.

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы
Джастін Тімберлейк і Брітні Спірс були культовою парою кінця 90-х – початку 2000-х

Джастін довіряє мамі всі свої секрети і завжди хотів би знати її думку про його нову пісню або кліп (до речі, в його новому відео на хіт 2016 року Can’t Stop The Feeling серед гостей і зірок, які там знялися, можна помітити і Лінн).

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы
Джастін із мамою та бабусею

Джастіна анітрохи не бентежить, що про його прихильність до матері знають усі. Він надзвичайно пишається Лінн і вважає себе найщасливішим сином у світі. У день її народження він додав у свій Instagram фото себе маленького разом із мамою на пляжі та написав: “З днем народження тебе, мій найкращий друже і перша королева в нашому домі. Ми стільки пережили разом, і я люблю тебе так, що немає слів, щоб описати це почуття. Той, хто я є, і той, ким я буду, – все завдяки тобі. Я люблю тебе, мамо”.

Лінн відповідає йому тим самим. У її профілі в “Твіттері” красується єдиний гордий статус: “Найщасливіша мама на світі”. На честь улюбленого сина вона назвала свою продюсерську компанію Just-in Time Entertainment. Лінн – дуже діяльна й активна. “Вона – як вогняна куля”, – іронізує над материнською вдачею Джастін. І він має рацію: запалу Лінн вистачає не тільки на бізнес, а й на розваги. Якщо ці двоє вибираються на вечірку, то син уже о першій годині ночі “відключається”, а мама залишається гуляти до ранку.

Звичайно, і Брітні, і Кемерон було дуже складно зрівнятися з Лінн. Та вони й не намагалися. А ось Джастін постійно намагався вгадати, чи схожий темперамент Кемерон на темперамент мами? Чи є в ній та сама розважливість і почуття гумору? Хоча він також розумів, що зустріти жінку, яка була б копією Лінн, неможливо.

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы

“Так, це неможливо. Але нехай Джессіка хоча б частково нагадує її, – говорив він собі, гортаючи повідомлення в папці “Вхідні”. – З іншого боку, важливо, щоб вона їй сподобалася…”

Він набрав номер Джесіки Біл – добрий друг спрацював на славу і з’ясував, чи не заперечує вона проти дзвінка Тімберлейка. Зробив усе правильно, “по-лицарськи”, як Джастін і просив. Вона була не проти.

Тоді співак ще не припускав, що дівчина не буде поспішати із зустріччю і вже тим більше не кинеться в його обійми наступного ж дня. Так, він завидний наречений, красень, надзвичайно успішний і талановитий, але це не стане приводом для їхнього побачення.

Коли йому було вісім років, мама сказала: “Якщо ти хочеш чогось досягти, викладайся на сто п’ятдесят відсотків. І тоді досягнеш стовідсоткового успіху”. Ці мудрі слова хлопчик запам’ятав назавжди, і успіх, якого він досяг, повністю вкладається в цю просту, але складну у виконанні схему.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Гкрт ‘N Sync,1998 рік

З роками від себе він додав до неї необхідність працювати, а також завжди робити те, чого не робив раніше. Тімберлейк не звик здаватися – ні в музиці, ні в бажанні стати актором, ні в тому, щоб завоювати вподобану дівчину. У своїй неперевершеності він не сумнівався ні секунди. І якщо Біл і не погодиться одразу, він буде їй дзвонити ще, і в підсумку вони зустрінуться. Це лише питання часу.

– Алло. Джессіка? Це Джастін Тімберлейк. Як ти? – його голос звучав упевнено.

– Ой, привіт! А ти знаєш, що мого молодшого брата теж звуть Джастін? – несподівано запитала вона.

– Уже знаю, – усміхнувся співрозмовник. – Я хотів би запросити тебе на побачення. Скажімо, завтра.

– Вибач, не можу. Буду зайнята весь тиждень.

джастін тімберлейк молодий в молодості
Джастін Тімберлейк і Брітні Спірс на вулицях Лос-Анджелеса, 2001 рік

Йому тільки здавалося, що він був готовий до відмови… Але він же не звик здаватися, вірно? І Джастін зателефонував їй через тиждень. А потім ще через один. Коли ж вони все-таки зустрілися, він зрозумів, що закохався. Швидше за все, з першого погляду, ще там, на вечірці в Беверлі-Гіллз. Виявилося, що почуття взаємне.

Першою про нову пасію сина дізналася Лінн. І не з новин – Джастін сам зателефонував і розповів, що познайомився з приголомшливою дівчиною на ім’я Джессіка. Цю новину мама сприйняла мовчки, але потім усе-таки вимовила досить стримано: “Чудово, дорогий. Дуже рада. А бабусі ти вже повідомив?”

джастін тімберлейк молодий в молодості
Джастін Тімберлейк і Камерон Діаз

Бабуся ще була не в курсі, але незабаром дізналася і вона. Лінн і Сейді влаштували конференцію телефоном, для того щоб обговорити ситуацію, що склалася. “Схоже, наш хлопчик закохався. Що ми будемо з цим робити?” Для початку – і рішення було ухвалено одноголосно – їм потрібно було самим дізнатися докладніше, хто ж така ця Біл? І головне, чи підходить вона їхньому обожнюваному Джастіну?

Джессіка народилася в сім’ї домогосподарки Кімберлі та бізнес-консультанта Джонатана в невеликому містечку Ілі, що в штаті Міннесота, на рік пізніше Джастіна. Ця обставина якось одразу заспокоїла маму і бабусю: однією з головних претензій родичок до Кемерон Діаз була саме велика різниця у віці між нею і Джастіном.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

За батьківською лінією в роду Джессіки Біл були словаки – Моріц Біл і Отеллія Морковіц, а за материнською – данці Расмуссени. Змішання крові допомогло зробити її обличчя унікальним, за що в Голлівуді Біл швидко назвали “красунею без фотошопу”.

Трохи розкосі очі та великий рот – заслуга ще однієї значної гілки в її генеалогічному дереві – індіанців племені чокто.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Життя всіх цих предків напевно було сповнене пригод. Життя Джесіки – теж. Коли їй був лише один день від народження, її відчайдушні батьки захопили дитину з собою на перегони на собачих упряжках. На щастя, вони не брали в них участі, але навіть як глядачі їм довелося провести кілька годин на 30-градусному морозі. Так, порахували батьки, дитина швидше акліматизується.

Коли дівчинка трохи підросла, батько, великий шанувальник сходжень на гірські вершини та екстремал, часто наставляв її: “Вирушай на прогулянку. І дивись, не повертайся без чогось вартісного”. Джессіка одразу розуміла, який саме сенс тато вкладає в ці слова: потрібно набити собі кілька гуль, піднявшись на якусь, нехай і не дуже високу, але все-таки вершину.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Мама теж молодець: сповідуючи стиль життя хіпі, воліла залишати двері їхнього будинку завжди незамкненими. Раптом самотньому подорожньому знадобиться допомога? Тим паче що другою своєю професією, крім облаштування домашнього вогнища, мама вважала духовне цілительство.

У таких умовах, наближених до екстремальних, де вдало поєднувалися перегони на виживання з легким ставленням до життя, пройшло все дитинство Джесіки. І хоча її абсолютно не цікавила спортивна кар’єра, вона грала у футбол, займалася гімнастикою, східними єдиноборствами, серфінгом і навіть паркуром.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Нині, коли для ролі в тому чи іншому фільмі їй доводиться виконувати складні трюки, вона все робить сама і згадує, за що вдячна своїм батькам насправді: саме вони водили її з однієї секції в іншу. І вона була не проти.

При цьому Джессіка Біл ніколи не думала, що буде актрисою. Їй більше подобалася перспектива стати співачкою або хірургом. Операції залишилися в минулому – весь невеликий багаж її знань у медицині дістався лялькам, а ось музикою вона захопилася всерйоз.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

У десять років Джессіка вже брала участь у мюзиклах і грала головні ролі в постановках “Енні”, “Звуки музики” і “Красуня і чудовисько”. Незабаром її помітили в модельних і рекламних агентствах. У дванадцять вона вперше знялася в рекламі чіпсів, а через два роки отримала першу роль у популярному серіалі “Сьоме небо”… А далі був Голлівуд.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Провівши ретельне розслідування життя Джессіки, ні Лінн, ні бабуся Джастіна не дізналися про неї головного – того, що вона досить прямолінійна і відчайдушна. А ще вміє говорити “ні”, і, якщо вже вирішить зробити все по-своєму, так тому і бути. Лінн ще належало випробувати це на собі.

Незважаючи на пильну увагу бабусі і мами до нової дівчини Тімберлейка, стосунки Джастіна і Джесіки успішно продовжилися після першого ж побачення.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Через півроку вони разом вирушили в романтичну подорож, відвідали міжнародний кінофестиваль Sundance, Джессіка склала компанію Тімберлейку в його турне 2007 року.

Вони стали невід’ємною частиною в житті одне одного – і абсолютно не приховували своїх почуттів. Хоча найкраще почувалися, коли їхнє щастя було приховано від сторонніх.

Особливо було ніяково Джессіці – будь-яку вечірку і появу на публіці вона сприймала не як задоволення, а як необхідність. І просто грала роль дами, яка вийшла у світ зі своїм кавалером. А Джастін їй підігравав. Дівчина прекрасно розуміла, що бути на виду – частина професії, але їм часто доводилося переконувати одне одного вирушити на ту чи іншу прем’єру, прийом або церемонію.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Вона б з набагато більшим задоволенням витратила цей час на що-небудь більш вартісне. Наприклад, зайнялася б благодійністю – Джессіка входить до ради кількох організацій, які допомагають ветеранам, – або присвятила б вільний від зйомок час проблемі нестачі води у світі. До речі, 2010 року, щоб привернути увагу до цього, актриса разом зі своїми друзями здійснила сходження на Кіліманджаро.

Джастін неймовірно пишався мужнім і потрібним вчинком своєї подруги. Хоча страшенно переживав за неї. Джессіка заспокоювала його веселими історіями про своє дитинство та нагадувала про відповідну підготовку до виживання в екстремальних умовах.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

– Спасибі моїм батькам, – сміючись, говорила вона. І тут же зображувала, як саме дерлася на “невеликі” гори і що було після – розбиті коліна. – Головне, що я абсолютно не боялася вигляду крові, тому й хотіла бути хірургом. Тож гарт у мене – що треба!

– Слухай, Джесс, – Джастін помирав від сміху, дивлячись на цю виставу. – Розуму не прикладу, як ти взагалі дотягла до сьогоднішніх днів? Крихітко, ти красуня.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

У їхніх стосунках одразу з’явилося негласне правило: розлучатися якомога рідше. А якщо вже поїхав надовго, то знайди можливість, викрої час – і прилети, прибіжи, приїжджай, але будь поруч. Для того щоб кохана людина знала: ти для неї – найголовніше. Ідилія…

Вона тривала рівно чотири роки, поки раптово на початку 2011-го пара не розлучилася. Йому – тридцять, їй – двадцять дев’ять. Пристрасть раптом згасла, як останній кадр у голлівудському фільмі.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Півроку вони не спілкувалися – кожен був зайнятий своєю кар’єрою. Джастін знімався в кіно, Джессіка займалася благодійністю, читала нові сценарії, готувалася до зйомок. Життя, здавалося, увійшло у звичну колію. Чи були вони щасливі нарізно?

Вона – безумовно ні, розставання з Джастіном переносила дедалі складніше. Тому вже у вересні 2011 року без запрошення прийшла на його благодійний вечір. Джессіка не ставила перед собою жодної іншої мети, окрім як бути з коханим.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Він підійшов до неї – і про погоду вони вирішили вже не говорити. Тим паче що вона в Лос-Анджелесі приблизно завжди однакова. Біл почала з головного:

– Джастіне, ти найголовніше, що є в моєму житті.

– Повечеряємо завтра? Я зателефоную!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Незабаром після цього вересневого вечора, який змінив усе, Джастіна і Джессіку знову стали бачити разом на вечірках і прем’єрах. Вони нічого не пояснювали – просто були поруч і виглядали дуже щасливими. Пропозицію руки і серця Джастін зробив під час їхнього відпочинку на гірськолижному курорті в Монтані. Де ж іще пропонувати дівчині стати його дружиною, якщо гори – її стихія?

Розрахунок виявився вірним, і Джесс без вагань погодилася. Хоча в дитинстві зовсім не мріяла ні про якого принца, освідчення під місяцем, а тим паче – про освідчення в коханні в горах. Навпаки, ідея заміжжя завжди здавалася їй дуже кумедною.

“У дитинстві я, здебільшого щоб подивитися на реакцію мами, доводила її до сказу розмовами, що проку в одруженні немає ніякого! Набагато краще стати багатою господинею свого великого красивого будинку, в якому б зі мною жили тільки симпатичний дворецький і собаки”, – неодноразово розповідала Біл, і треба сказати, що зустріч із Тімберлейком не надто змінила її ставлення до шлюбу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Але все ж таки – заміж так заміж. Принаймні Джастін дуже симпатичний, великий будинок – у наявності, і вони завели собаку.

Головне для Джессіки – бути з тим, з ким можеш розділити радість успіху і гіркоту поразки, з ким можна подорожувати і купатися голяка.

– Нехай це буде весело! У цьому питанні я тобі повністю довіряю. Давай відірвемося на повну. Я згодна, – вона зробила паузу. – Єдина умова: у білому не буду!

І вони відірвалися. Курорт Борго Ігнація, що на півдні Італії, у Фазано. 20 жовтня 2012 року. Таємна церемонія для їхніх родин і найближчих друзів. Ще дуже тепло, тому наречена – у ніжно-рожевій сукні. Романтичне жіночне вбрання без бретелей, з пишною багатоярусною спідницею, було зшите на замовлення дизайнером бренду Giambattista Valli. Все так, як вона і хотіла.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Коли батько повів її до вівтаря, Джастін заспівав. Ні про що таке вони не домовлялися, але йому все-таки вдалося її здивувати. Це була нова пісня, яку Тімберлейк склав спеціально для урочистого моменту. Уже після, на вечірці, він поцікавився у дружини, чи сподобалося їй:

– Який вигляд це мало з боку, Джесс?

– Ти знаєш, люди плакали. Навіть твій вітчим! – захоплено промовила Джессіка Біл-Тімберлейк.

– Господи… Сподіваюся, вони ридали не тому, що я погано співав…

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы

Вони плакали від щастя. Це кохання зуміло пом’якшити надто вимогливу вдачу Лінн, і вона прийняла невістку беззастережно – кращу партію для її обожнюваного хлопчика важко й уявити. Так само вважала і бабуся Сенді. На жаль, їй не вдалося особисто бути присутньою на церемонії. Чоловік Вільям опинився в лікарні, і вона, звичайно, залишилася з ним.

У день церемонії Джастін і Джессіка зателефонували їм і, прийнявши привітання, пообіцяли негайно ж надіслати альбом із фотографіями і кілька шматків весільного торта. Надіслати таку посилку тому, кого безмірно любиш, хоч за п’ять тисяч кілометрів – просто. Сенді подякувала і додала, що щаслива, оскільки відтепер у неї є не тільки улюблений онук, а й красуня онука. Через два місяці Вільяма не стало… Джастін так і не встиг із ним попрощатися.

Усе те, чого його навчив дідусь, він не забув і застосовує на практиці – ставиться до дружини по-лицарськи. Джессіка – перша людина, про яку він згадує, коли прокидається, і та, про кого він думає, засинаючи, навіть якщо вона поруч.

Одного разу він зізнався: “Ти знаєш, є моменти, коли я дивлюся на тебе крадькома, поки ти не бачиш. І щоразу в такі хвилини я вдячний долі за те, що ти поруч. І розумію, що, навіть якби я все життя, ось прямо з цієї секунди, робив би все неправильно, в одному я точно не помилився – вибрав у дружини тебе. Це найправильніше рішення за все моє життя. Ти мій друг, а одружитися з другом – безцінно”.

джастин тимберлейк джессика бил история любви женщины любовницы
Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл чекають на первістка, сина Сайласа

Джессіка любить його не менше. Їй була потрібна людина набагато хоробріша, ніж безстрашна вона, людина, яка тонко відчуває і володіє прекрасним смаком, вміє її надихнути і розсмішити. Але головне – той, хто може нести відповідальність не тільки за себе, а й за сім’ю, в якій через три роки після весілля з’явився ще один Тімберлейк.

Підготовка до народження їхнього первістка не обійшлася без ексцесів. Беззастережно прийнявши Джессіку як члена їхньої великої родини, Лінн хотіла якнайшвидше побачити онука, а бабуся – правнука. Їхнє нетерпіння було чи не сильнішим за бажання самих батьків малюка, і Лінн несподівано приголомшила Джессіку: “Я буду присутня при пологах! І Джастін нехай там буде!”

джастин тимберлейк джессика бил история любви сын сайлас
Джессіка Біл із сином Сайласом

Такий поворот подій абсолютно не входив у плани майбутньої матері, і їй довелося використовувати своє фірмове, до певного часу приховане від родичів уміння твердо говорити “ні”. Джессіка була непохитна: “Вам доведеться почекати, і ви обов’язково побачитеся з малюком через кілька днів після його появи на світ”. Лінн щиро не розуміла, в чому тут справа, адже вона не бажає нічого поганого! У ситуацію втрутився Джастін: перспектива сварки в сім’ї напередодні народження дитини – найменше, чого б йому хотілося. І тепер він обрав сторону своєї дружини. Так – правильно.

Сайлас Рендалл Тімберлейк народився точною копією свого тата в дитинстві. І відразу ж перейняв дві головні звички Джастіна – співати без перерви і дивитися по телевізору змагання з гольфу. І в цьому нічого дивного: будучи вагітною, Джессіка побувала на двох десятках концертів чоловіка, а також кількох гольфістських матчах Тімберлейка. Тому, коли цим двом потрібно поспівати або мовчки подивитися гру, вона видаляється.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Народження дитини відкрило Джастіну двері в інший світ, і, озираючись назад, він часом сам собі дивується: “Невже я колись міг жити по-іншому?” Він знає, що все робить правильно і що тільки так і можна здійснити заповітну дитячу мрію, – ні, не стати суперзіркою, – мрію про просте людське щастя, велику родину і затишний дім. Коли поруч ті, кого він так любить: мама, бабуся, вітчим… Коли поруч “найкраща мама і дружина на світі, про яку тільки можна мріяти. Я найщасливіший чоловік і чоловік. І немає у світі таких слів, які могли б описати моє кохання до тебе” – так він тепер зізнається в коханні Джесіці. Не приховуючи своїх почуттів, голосно, на весь світ.

У 2020-му в Джастіна та Джессіки народився другий син, Фіннеас. З появою дружини і дітей дитинство – непомітно для самого Джастіна – закінчилося. Тепер дорослий – він.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Jessica Biel (@jessicabiel)

Сайласу і Фіннеасу буде потрібна підтримка, як свого часу і йому. Тімберлейк ні за що на світі не відмовиться від можливості змінити історію їхнього життя. Щоб усе було правильно.

Фото: East News, Shutterstock.com, Getty Images/Global Images Ukraine

Дивіться також:

Брітні Спірс вперше розповіла про вагітність від Джастіна Тімберлейка

Рідкісні кадри: Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл вийшли в світ на фоні скандалу з Брітні Спірс (ФОТО)

Крістіану Бейлу – 50 років: таємне життя багатоликого артиста

Історія кохання Кріса Гемсворта та Ельзи Патакі

Історія Раяна Гослінга і Єви Мендес: як голлівудський гульвіса став зразковим сім’янином