Сара Джессіка Паркер сьогодні, 25 березня, відзначає 59-річчя.

Караван історій” розповідає, як їй вдалося пережити токсичний шлюб з Робертом Дауні-молодшим, побудувати успішну кар’єру і кілька разів уникнути розлучення з Меттью Бродеріком за 26 років разом.


Скільки разів вона хотіла вимовити цю нещасливу фразу: “Дай мені розлучення, Меттью!” А потім заспокоювалася, умовляючи себе, що її порив був хвилинною слабкістю… Пізніше образи забувалися, життя йшло своєю чергою. І ось нарешті Сара Джессіка зважилася. А її двадцятирічному шлюбу такі слова абсолютно не загрожували…

Зніматися в серіалі “Розлучення” Сара Джессіка Паркер погодилася не роздумуючи. Все-таки головна роль, а після “Сексу у великому місті” на хороші ролі, тим більше головні, їй не дуже-то щастило. Команда підібралася професійна, та й тема животрепетна – сімейна драма.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер, 2018 рік

Особливо сподобалося в сценарії, який вона прочитала на одному подиху, те, що історія непростих стосунків її витонченої героїні Френсіс та її брутального чоловіка Роберта (його роль мав грати Томас Гейден Черч) була написана в іронічному ключі, без показного драматизму.

Історія розлучення – чи кохання? – героїв скоріше була схожа на комедію, ніж на мелодраму, і Сарі такий погляд на сімейні стосунки – без пафосу і надриву – був до душі. Вона й сама складні періоди свого життя намагалася сприймати з гумором: так легше і простіше.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер з чоловіком Меттью Бродеріком. Вересень, 2018 рік

Колись Паркер зверталася по допомогу до психоаналітика, і той порадив їй справлятися з непростими життєвими моментами так:

– Коли відчуваєте, що починаєте нервувати або тривожитися з приводу якоїсь людини або історії, що трапилася, не накручуйте себе, не нагнітайте ситуацію, не згущуйте фарби, адже від цього легше не стане. Ви тільки засмутитеся, впадете в депресію або, того гірше, в запалі наламаєте дров. Натомість уявіть, який би вигляд мала ситуація, якби її знімав комедійний режисер. Іноді іронічного погляду на драму достатньо, щоб побачити її в іншому світлі, і вона вже викликатиме не сльози й гіркоту, а посмішку і, може, навіть сміх.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік, 1998 рік

Саме так Сара і чинила. Допомагало не завжди і не в усьому, але в сімейних стосунках – дуже навіть. Коли назрівав скандал із Меттью, вона завжди згадувала цю пораду. Вони могли посперечатися з чоловіком, наприклад, через те, що Сара пропадає на зйомках, тоді як Меттью піклується про дітей. Або коли він благав дружину позбутися половини гардероба, до якого додалося вбрання доньок, Табіти і Маріон.

Меттью, педант і перфекціоніст, насилу виносив безлад, який творили дівчатка, приміряючи вбрання матері. Але щойно суперечка загрожувала перетворитися на гучний скандал, Сара уявляла, що вони з Меттью грають у сіткомі – і бажання з’ясовувати стосунки відразу ж зникало, суперечка сходила нанівець.

Але були в їхньому спільному житті ситуації, коли навіть гумор не допомагав, а ось думка про майбутнє розлучення здавалася рятівною.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер із чоловіком на прем’єрі першого сезону “Розлучення у 2016 році

…Напередодні ввечері Сара Джессіка повернулася пізно: зйомки затягнулися, працювали над складною сценою, під час якої її героїня Френсіс і вимовляє свою сакраментальну фразу: “Дай мені розлучення”. Знадобилося кілька дублів, щоб сказати її так, як слід. Режисера Джессі Перетца щоразу щось не влаштовувало, і він просив Сару про ще одну спробу.

– Менше емоцій, говори без надриву, – вимагав він, і Сара знову і знову повторювала завчений текст…

Дорогою додому, сидячи на задньому сидінні автомобіля, вона подумала, що вперше дізналася про розлучення, ще не усвідомлюючи значення цього слова…

Батьки Сари Джессіки Паркер, письменник Стівен і вчителька Барбара, розійшлися, коли малятку виповнилося два роки. Через вік і те, що мама незабаром вийшла заміж і дівчинка, а також її двоє братів і сестра стали членами великої нової сім’ї (у вітчима було своїх четверо нащадків), вона не відчула повною мірою наслідків розлучення батьків.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
З батьками, братом і його дружиною, 2008 рік

Тим паче що новий тато ставився до неї з ніжністю і теплотою. Мама і вітчим робили все можливе, щоб їхні діти були щасливими, і навіть через роки всі брати і сестри з їхньої великої родини дружні.

Обдаровувати дорогими подарунками і балувати нащадків вони не могли: особливого достатку в сім’ї з вісьмома дітьми не було. Але мама Сари мала такий чудовий смак, що їй завжди вдавалося одягнути синів і доньок настільки модно і стильно, що складалося враження, ніби речі куплено в шикарних бутиках. Мабуть, від неї у дочки любов до моди і талант поєднувати непоєднувані речі так, що вони мають елегантний вигляд.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер у 1982 році

А коли у юної Сари проявився дар балерини, мама вчасно помітила його і віддала доньку в дитячу танцювальну школу. У результаті у дванадцять років дівчинка вже танцювала в бродвейському мюзиклі “Невинні”. Талант танцівника виявився і в її брата Тімоті, і вони разом пройшли кастинг на участь у знаменитому мюзиклі “Звуки музики”.

Сара пов’язувала своє життя з танцями і збиралася вступати до Американської школи балету. Але потім передумала і вирішила стати актрисою. Почала зніматися в молодіжних серіалах, потім з’явилися епізодичні ролі в повнометражних фільмах, а незабаром і головні стали пропонувати…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
У фільмі ‘L.A. Story’, 1991 рік

…Коли вона повернулася опівночі додому, діти, тринадцятирічний Джеймс Вілкі та семирічні малятка Маріон і Табіта, вже бачили десятий сон. Сара зазирнула в спальню: Меттью теж спав, не дочекавшись її. Вона відчувала втому після нескінченного, занадто важкого знімального дня, але думки і переживання не давали заснути.

Переодягнувшись у піжаму, Паркер спустилася у вітальню і відкрила ноутбук. Поки вона гортала стрічку новин і переглядала нові листи, прийшло повідомлення “Привіт! Як справи?”. Сара здивувалася: і кому ще не спиться так пізно? Виявилося, Роберту Дауні-молодшому. Вона відповіла, що була на зйомках і втомилася. Роберт одразу ж запропонував поговорити, якщо вже вона не спить. Сара важко зітхнула і погодилася: “Давай”.

Віднедавна вони з Робертом відновили спілкування після багаторічної паузи. Надто тяжкі спогади їх пов’язували, надто болісним було розлучення, надто багато болю вони відчули після нього… Але зовсім недавно колишній чоловік вирішив розставити всі крапки над “і” в їхніх стосунках і завітав у гості.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауї-молодший, 1991 рік

– Знаєш, буває так, що в тебе залишається певне враження про людину, з якою ви через багато що пройшли, але розлучилися, – говорив він, – і часто це враження дещо розмивається в міру того, як ти занурюєшся в нові стосунки. Одного разу я подумав, яка ти чудова, така класна і відкрита, і зрозумів, що хочу побачити твоїх дітей і взагалі дізнатися, як ви живете з Меттью”.

Відтоді Боб час від часу виходив на зв’язок. Зізнатися, для Сари їхня історія була вже давно в минулому, все відболіло і віджило. Вона не бачила сенсу підтримувати ці дружні стосунки, але сьогодні чомусь захотіла згадати і їхнє розлучення…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
1989 рік

…Вони познайомилися на зйомках кінофільму “Первороджений”. Обидва були акторами-початківцями – молодими, амбітними, сповненими сил. Сара одразу ж закохалася в Роберта, і це було нескладно.

Дівчині подобалося в ньому все: іскрометний талант, неймовірна чарівність, чудове почуття гумору і навіть непередбачувані перепади настрою. Останнє Сара спробувала списати на зайву екзальтованість, властиву акторам. Але незабаром з’ясувалася справжня причина дивної поведінки Роберта. Наркотики…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший, 1990 рік

Інша б на її місці порвала з таким типом, але Паркер любила, а тому вирішила допомогти Роберту.

– Я вірила, що зможу втримати його, – ридала вона потім на плечі брата. – Я любила його, відчувала, що, якщо піду, він може загинути. Вірила, що є тією людиною, яка допомагала йому триматися на плаву. По-хорошому чи по-поганому, але я щоранку змушувала його вставати і вирушати на роботу. Якщо він ухилявся, я завжди знаходила його і наполягала на тому, щоб він поїхав на знімальний майданчик або в театр. Це було найгіршою частиною наших стосунків. Не залишилося вже ніякої романтики. Вони стали, швидше, дитячо-батьківськими.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший, 1989 рік

Сара обманювала себе сім років – саме стільки часу тривав їхній складний роман. Прикривала Роберта, коли він зривав контракти, силою привозила на знімальний майданчик, заздалегідь привівши до тями після чергової наркотичної дози, вечорами шукала його по барах і притонах. Це було нестерпно, і в якийсь момент Сара сама так забрехалася і заплуталася, що єдиним способом розірвати це порочне коло виявилося розставання.

Цей крок дався Паркер дуже і дуже важко. Ще довго після розлучення вона відчувала почуття провини. Дуже страждала, коли дізнавалася про чергову провину Роберта: то він під кайфом ганяв вулицями на машині, то забрався в дім до сусідів і заснув на дитячому ліжку, то загримів до в’язниці. Сара передчувала, що життя Роберта може закінчитися сумно. Усе вказувало на те, що до цього і йде…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший, 1987 рік

Але одного разу в житті Дауні з’явилася жінка – продюсер Сьюзан Леві, яка вчинила те, на що не вистачило сил, терпіння, волі та часу Сарі, – витягла Роберта з наркотичного угару.

Завдяки їй, ну і, звісно, власній силі волі та завзятості, він зав’язав із наркотиками і почав життя з чистого аркуша. Ба більше, зумів заново перезапустити свою кар’єру і з аутсайдера Голлівуду перетворився на найбільш високооплачуваного актора.

Хоча після розставання з Робертом у Сари були гучні романи зі знаменитостями, до Дауніма-молодшого вона відчувала особливі почуття. Навіть сильніші, ніж до красеня Джона Кеннеді-молодшого. Одного разу він побачив Сару на сцені – і одразу закохався. Дізнавшись її адресу, відправив букет квітів із запискою, в якій запропонував зустрітися.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Джон Кеннеді-молодший

Подібні послання діяли на неї безвідмовно. А коли вона побачила Джона, то остаточно розтанула. Та й яка дівчина могла встояти перед сином президента Кеннеді, красенем, плейбоєм, представником вищого суспільства? До того ж у нього, на відміну від Роберта, зовсім не було згубних звичок.

Здавалося б, ну що ще потрібно для щастя? Сара мріяла піти під вінець і створити сім’ю. Але варто було їй заїкнутися про це, як Джон поставив крапку в їхніх стосунках. Більше вона його не бачила…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер, 1988 рік

Джон так і залишився для неї недосяжною вершиною, а Роберт був таким же близьким і рідним навіть через багато років після розставання.

– Привіт-привіт, Боб! Рада тебе чути! – відповіла Сара на дзвінок Даунімладшого. – Як Сьюзан? Як діти?

– Добре, Сара, дякую! – сказав Роберт. – А як твої поживають?

– Усе о’кей! – бадьоро відрапортувала Паркер. – Послухай, Бобе, а ти коли-небудь замислювався, що було б, якби ми тоді не розлучилися? Як би склалися наші стосунки, наші долі? Може, я доконала б тебе своїм коханням і турботою і ти б остаточно опустився на дно? А може, мені треба було ще більше натиснути на тебе, тоді ти зумів би кинути наркотики і ми зараз були б щасливі?

– Я теж про це часто думаю, – відповів, витримавши паузу, актор. – Адже я дуже сильно любив тебе, хоча з боку помітно не було.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти

Сара Джессіка Паркер і Роберт Дауні-молодший, 1988 рікСекунду помовчавши, він продовжив:

– Зі мною ти втрачала сили і час, таке життя руйнувало тебе. А я на той час ще не був готовий почати нове життя. І хоча мені сумно, що сьогодні ми не разом, ти б не зустріла Меттью, а я – Сьюзан, не народилися б наші чудові діти. Після того душевного болю, пережитого зі мною, ти повинна була знайти своє місце поруч із правильним чоловіком. І це сталося…

“Так, Бобе, ти маєш рацію”, – подумала Сара, нарешті засинаючи наприкінці нестерпно важкого дня…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка в юності, 1987 рік

…Вона прокинулася від апетитного аромату, що лунає з кухні, і звуку гуркоту каструль. Ледь розплющивши очі, Сара виявила, що заснула у вітальні, на дивані, з мобільним телефоном у руці.

Прислухавшись, вона здогадалася, що Меттью готує сніданок для дітей. Як не дивно, він обожнював господарювати і стояти біля плити, діловито одягнувши фартух. Син і дівчатка любили його таким, що чаклує над омлетом або лазаньєю. Тоді весь будинок наповнювався смачними запахами, у ньому було так тепло і затишно, що Сара не проміняла б це відчуття щастя на все золото світу, славу і поклоніння найпрекрасніших чоловіків.

У Сари Джессіки був досвід із порятунку зневірених чоловіків, тому вона взялася допомогти Меттью

…З Меттью Бродеріком, талановитим актором і чарівним чоловіком, Сару познайомив її брат Тімоті. Чоловіки грали в одному театрі й приятелювали. Меттью був чимось нез’ясовно схожий на Роберта і зовні, і прекрасним почуттям гумору.

– Меттью – найсмішніша людина на світі. Він уміє бути різним, але не намагається виглядати клоуном. Коли я перебуваю поруч із таким чоловіком, мені нема про що турбуватися, – зізнавалася вона близьким.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара і Меттью 1997 року

Але сміх Бродеріка був крізь сльози. До моменту їхньої зустрічі він пережив страшну трагедію. Під час відпочинку в Ірландії він потрапив в автокатастрофу: його автомобіль зіткнувся з іншим, двоє пасажирів загинули. Меттью опинився на лаві підсудних, але, на щастя, його виправдали. Ось тільки сам себе він не пробачив: Бродерік страчувався за скоєний злочин, неймовірно страждав, впав у депресію. Через це розлучився з коханою, актрисою Дженніфер Грей.

У Сари Джессіки був досвід із порятунку зневірених чоловіків, тому вона взялася допомогти Меттью. І їй вдалося те, що не вийшло з Робертом: Паркер змогла повернути Бродеріка до повноцінного життя, вивела з депресії, подарувала надію, вселила віру і змусила полюбити життя знову.

Вони одружилися, влаштувавши таємне весілля (гості були запрошені на вечірку, не підозрюючи, що потраплять на таке торжество). Сара була в оригінальній чорній вінчальній сукні.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти

Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік, 1993 рікПаркер нарешті знайшла довгоочікуване щастя, а тут і роль мрії нагодилася – Керрі Бредшоу з “Сексу у великому місті”. Це зараз серіальний бум – вибирай на будь-який смак. А наприкінці дев’яностих – на початку нульових поява телефільму про чотирьох подружок, що живуть у Нью-Йорку, які більшу частину екранного часу розмірковують про секс, а потім перевіряють свої думки на практиці, викликала ажіотаж. Серіал полюбили по-справжньому, і творці випустили шість сезонів. А Сара зіграла там головну роль у своєму житті – журналістку Керрі Бредшоу.

Причому актриса так переконливо втілила образ своєї героїні, що в уяві глядачів стерлася грань між реальною Паркер і вигаданим персонажем. Часом і сама Сара не помічала цю межу: так само, як і Керрі, вона зналася на моді й уміла одягатися. Щоправда, на відміну від Бредшоу, не настільки екстравагантно в реальному житті. А ось пристрасть до взуття Manolo Blahnik їх точно об’єднувала.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти

Сара завжди була домосідкою і не великою любителькою світського життя, але зростаюча популярність змушувала її часто бувати на різних заходах. Вона звикала до постійної уваги до своєї персони і до невгамовних папараці. Репортери чатували їх з Меттью всюди, стежили за кожним їхнім кроком.

Поступово Сара звикала до нового життя на виду. За винятком кількох неприємних моментів, воно їй навіть подобалося. Адже Паркер – актриса, а будь-який артист, навіть якщо приховує це, мріє в глибині душі про таку популярність.

Серіал відбирав у неї все більше часу, залишаючи на особисте життя мінімум. Але найгірше було те, що вони з Меттью бачилися дедалі рідше і рідше, а в якийсь момент взагалі стали спілкуватися виключно телефоном. Керрі відбирала у Сари сім’ю, чоловіка, особисте життя і її саму…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
2008 рік

І найбільше цим був незадоволений Меттью. Паркер пропадала на зйомках, про неї писали таблоїди, її запрошували на світські заходи, а він був лише її тінню, супроводжуючою особою. А тим часом Бродерік був хорошим актором, аж ніяк не гіршим за дружину, і теж заслуговував на славу.

– Меттью – актор до мозку кісток і водночас інтелектуал, бібліофіл, дуже освічений і має свою думку, – захоплювалася вона чоловіком за кожної зручної нагоди. – Я розумію, що йому доводиться терпіти мою публічність. Тільки за це вже можна поставити йому пам’ятник.

А тим часом сімейний конфлікт наростав. Подружжя вперше подумало про розлучення. Саме воно здавалося єдиним виходом із ситуації, що склалася.

У той складний час Сара так і не вимовила фатальних слів про розлучення. У неї була “припасена” інша фраза: “У нас… буде дитина”. І поява на світ довгоочікуваного сина – Джеймса Вілкі – стала порятунком для їхнього шлюбу.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара і Меттью з сином на прем’єрі “Чарлі і шоколадна фабрика”, літо 2013 року

Продюсери “Сексу і міста” не були в захваті від вагітності актриси, але змирилися. Зіграти Керрі Бредшоу, крім Сари Джессіки, не міг ніхто.

А через два роки серіал припинив існування. Тепер Паркер могла більше часу приділяти родині. Мир і щастя знову оселилися в їхньому з Меттью домі.

Наступного разу про розлучення вона згадала через кілька років. І привід виявився серйознішим…

Шанувальники “Сексу у великому місті” долали творців серіалу, вимагаючи продовження історії. І тоді продюсери вирішили зняти повнометражний фільм про улюблених героїнь.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Прем’єра “Сексу і міста” у 2008 році

Сара знову на шкоду сім’ї приділяла багато часу зйомкам (потрібно було вирушити в тривалу подорож). А Меттью часу не гаяв – завів інтрижку з двадцятип’ятирічною офіціанткою. Може, зрада так і залишилася б таємницею, якби не всюдисущі папараці, які й розкрили всі карти Бродеріка.

Сарі довелося зізнаватися в інтерв’ю:

– У будь-яких стосунках бувають різні періоди. Погані та хороші. Інакше не було б і стосунків як таких. Точно так само не можна стверджувати, ніби всі шлюби укладаються лише на підставі однієї тільки любові. Існує безліч причин, і для всіх вони свої – прекрасні й дивні, можливо. Ось і в мене вони свої… Я ніколи не називала свій шлюб щасливим. Мені дуже добре з Меттью, але бувають хвилини, коли ми шкодуємо про те, що разом…

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
2003 рік.

Так, вона пережила ті самі хвилини. І ось тоді справа майже дійшла до розлучення. Кілька місяців вони з’ясовували стосунки, висловлювали образи, звинувачували і викривали одне одного – за одинадцять років багато чого накопичилося…

Але і зараз вона виявилася не готова йти до кінця, не змогла поставити крапку в стосунках. Переживши важкий удар у спину, пробачила чоловіка і дала їхньому шлюбу ще один шанс. А перевірений рецепт щодо його порятунку в неї вже був – діти.

На жаль, як не старалося подружжя, завагітніти Паркер так і не змогла. Тому вони вирішили вдатися до послуг сурогатної матері. І тут почалося! Як же їх критикували! Чому не захотіли усиновити дітей, чому Сара не спробувала народити сама?

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік із сином і дочками-двійнятами, червень 2009 року

– Да что они могут знать о том, пыталась я или нет? – жаловалась Сара брату. – Естественно, все пришли к выводу, будто я выбрала суррогатное материнство исключительно из соображений сохранения своей фигуры и неземной красоты. Какая чушь! Мы выбрали этот вариант, потому что нам подходил именно он. А на самом деле мне очень понравилось быть беременной. И не моя вина, что не довелось испытать это еще раз. Я обожаю маленьких детей, обожаю все их запахи, даже то, как пахнут подгузники. Это лучший парфюм на свете!

Рождение дочерей, Марион и Табиты, изменило их семью кардинально. Девочки стали всеобщими любимицами. Их обожал в том числе и старший брат, Джеймс Уилки, хотя Сара и волновалась первое время, не будет ли мальчик ревновать родителей к сестрам.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара з доньками в Нью-Йорку. Листопад 2014 року

Тепер увага папараці була прикута не до Сари і Меттью, а до їхніх доньок. Паркер вбирала Маріон і Табіту так яскраво й оригінально, що вони стали фаворитками світських хронікерів. Утім, у дівчаток уже є власна думка з приводу модного вбрання, яку вони вміють відстояти.

…Почувши щебетання дочок на кухні, Сара вирушила туди. Меттью стояв біля плити і смажив панкейки, а за столом сиділи Джеймс і дівчатка, з нетерпінням чекаючи на нову порцію гарячих млинців.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
В 2018 році

– А ось і мама! – вигукнув Меттью, побачивши Паркер у дверях кухні. – Не хотів тебе будити, ти так солодко спала у вітальні. Як минув учорашній день?

– Були складні зйомки, втомилася, ось і заснула на дивані, – усміхнулася Сара. – Я хочу поговорити, Меттью.

– Так говори, – відповів чоловік, підкладаючи гарячі панкейки в тарілки дівчаткам.

– Не тут і не зараз. Наодинці, – із серйозним виглядом відповіла вона.

– Облиш, Саро, що за таємничість? – усміхнувся Меттью. – Говори!

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
1998 рік.

Вона забарилася, поглянула на сина, який наминав млинці, і на доньок, які встигли вимазати свої милі мордочки й пухкі ручки полуничним джемом, а потім перевела погляд на Меттью – такого кумедного в фартусі та з перемазаним борошном носом – і розсміялася. Чоловік і діти захихотіли у відповідь.

сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік із сином, 2021 рік
сара джессіка паркер історія чоловіки коханці діти
Сара Джессіка Паркер і Метью Бродерік із дочками, 2023 рік

– Дай мені раз… – почала було вона, але осіклася.

А потім усміхнулася і додала:

– Панкейк. Тільки один. Ні, два. Але не більше!


 

Фото: Getty images

Дивіться також:

Рідкісний кадр: Сара Джессіка Паркер показала 13-літніх доньок-двійнят на прем’єрі фільму (ФОТО)

Єва Лонгорія: жіноче щастя після сорока

Історія Єви Мендес і Раяна Гослінга: як голлівудський гульвіса став зразковим сім’янином