Лідер гурту Kalush Orchestra Олег Псюк став гостем ефіру «Сніданку з 1+1». Він розповів про підготовку до Євробачення-2022, яке цьогоріч пройде в Турині.

Зараз в рамках промотуру до конкурсу хлопці мандрують Європою. Гурт вже відвідав Ізраїль та Нідерланди. У своєму номері для цих концертів Kalush Orchestra відмовився від спецефектів, а на екрані замість графіки розмістив великий QR-код, на якому зібрали інформацію про допомогу Україні.

За словами Олега Псюка, у Європі всюди відчувається неймовірна підтримка. Попереду на музикантів чекає виступ в Мадриді.

Kalush Orchestra калуш євробачення 2022 перемога букмекери

«В кожній країні ми допомагаємо Україні, розповідаємо про ситуацію та збираємо кошти. Підтримка європейців однозначно відчувається, і від учасників, і від єврофанів. ЗМІ запитають про нашу ситуацію, все викладають, постять», – поділився музикант.

Щодо підготовки до Євробачення та можливої зміни образів, Псюк зазначив, що у півфіналі на українців та усіх єврофанів чекає сюрприз, а зараз вони у промотурі виступають у старих костюмах.

Kalush Orchestra калуш євробачення 2022 перемога букмекери

«Нових костюмів ще немає, бо вони в процесі виготовлення. Ми використовуємо зараз старі, багато робили з ними виступів раніше. Також ми б не хотіли ще показувати костюми, які будуть на самому Євробаченні. Тому слідкуйте за конкурсом – там ми будемо в нових образах», – прокоментував лідер Kalush Orchestra.

Наразі за ставками букмекерів Україні прогнозують перемогу з рекордними показниками – 33%. До повномасштабного вторгнення країна була на 5 місці у букмекерів. Це говорить, що заявка до вподоби європейській спільноті, яка слідкує за конкурсом.

Перші репетиції учасників Євробачення в Турині розпочнуться вже 30 квітня, Україна виступить у першому півфіналі 10 травня під номером 6.

Фото: instagram.com/kalush.official

Дивіться також:

Гурт Måneskin написав пісню про Україну і закликав до підтримки українців (ВІДЕО)

Катерина Павленко з Go_A заспівала перед мільйонами фанатів футбольного матчу в Італії (ВІДЕО)

Гурт Go_A вперше після Євробачення випустив нову пісню