Керрі та Ейдан разом: Сара Джессіка Паркер і Джон Корбетт цілуються на нових кадрах “І просто так…” (ФОТО)

У Нью-Йорку тривають знімання другого сезону серіалу “І просто так…” Днями його автори заінтригували глядачів світлинами Сари Джессіки Паркер і Джона Корбетта, виконавців ролей Керрі Бредшоу та її давнього кохання Ейдана Шоу, які гуляли містом за ручку. Теорії про можливе возз’єднання персонажів збудили прихильників.

І ось тепер – нова сенсація: Керрі та Ейдан цілуються на вулицях нічного міста. Світлинами поділилися і самі актори, і творці серіалу.

Нагадаємо, герой Джона Корбетта, Ейдан Шоу, став справжнім каменем спотикання для фанатів серіалу “Секс і місто”, а згодом повнометражних фільмів і продовження, “І просто так…” Творчий, чутливий, консервативний дизайнер меблів та декору Ейдан був повною протилежністю Містера Біга. Він з’явився у третьому сезоні “Сексу і міста”. Кілька разів вони сходилися і розходилися, поки зрештою Керрі не зробила остаточний вибір.

Звісно, такий сюжетний твіст, як повернення Ейдана після того, як сценаристи остаточно вивели з гри Містера Біга, призвів до шторму вправляння у дотепності в соцмережах. “Керрі вступила в епоху Бенніфер”, – пишуть одні, натякаючи на повернення до колишніх роки по тому, як сталося в реальному житті у Дженніфер Лопес та Бена Аффлека.

“Щось в мене не лишилося терпіння для Керрі та Ейдана. Це як дивитися тенісний матч: безкінечні туди-сюди, туди-сюди”. “Повертатися до колишнього – це як скупитися на власній барахолці” – аргументують противники возз’єднання.

Втім, ще за першим сезоном стало ясно, що шоураннери – великі інтригани: “спойлери”, які вони запускали перед прем’єрою не виправдалися. То, може, і з поцілунками Ейдана та Керрі не все так однозначно?

Тим більше що і теми, яких торкається “І просто так…” нелегковажні: кризи, втрати і смерть коханих, поблеми зі здоров’ям, прийняття старіння… Зрештою, побачимо наприкінці 2023 року.

Фото: instagram.com/sarahjessicaparker

Дивіться також:

Керрі і Шарлотта повертаються: з’явилися перші кадри знімань другого сезону серіалу “І просто так…”(ФОТО)

Как Сара Джессика Паркер менялась в кино: от первой роли до “И просто так…” (ФОТО)

Как Сара Джессика Паркер менялась в кино: от первой роли до “И просто так…” (ФОТО)