“Кайдаші” Григорій Бакланов та Тарас Цимбалюк здублювали собак у комедії “Кудлаті перці”

Universal Pictures в серпні випускає веселу комедію “Кудлаті перці”, головними героями якої стали собаки-друзяки. За сюжетом, пса на прізвисько Реджі господар виганяє з дому. Тож Реджі вирішує об’єднати сили разом з іншими кудлатими, щоб організувати план ідеальної помсти.

В українському прокаті головний герой заговорить голосом Григорія Бакланова, а один з його кудлатих приятелів – голосом Тараса Цимбалюка, тобто Лавріна та Карпа Кайдашів, яких колись зіграли актори в чудовому українському серіалі “Спіймати Кайдаша”.

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж
Григорій Бакланов – голос пса Реджі в комедії “Кудлаті перці”
григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж
Тарас Цимбалюк – голос пса Лютого в комедії “Кудлаті перці”

“Нам, акторам, завжди говорили, що неможливо переграти дітей і собак, а в цій історії мені якраз таки довелося грати собаку і ще й знайти влучний голос, характер, тембр та інтонації для мого героя, – каже Григорій Бакланов. – Кожен рух змальованого пса — це вже певна подача. Проте я неймовірно кайфонув за ці дні роботи над роллю. “Кудлаті перці” —  яскравий, драйвовий фільм. Тим більше зараз, коли ми шукаємо додаткового живлення аби триматися на плаву та рухатися далі. Тож я скажу, що ці півтори години — це півтори  години веселощів без жодного смутку та печалі, а ще це кіно про наших найдобріших друзів — завжди добрих, милих, кумедних собак».

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж

«Я і раніше дублював чимало різних фільмів, проте “Кудлаті перці” — нетривіальна й сповнена оригінальних жартів та поворотів сюжету історія, — прокоментував Тарас  Цимбалюк, який здублював пса на ім’я Лютий. – Загалом процес дублювання цієї історії видався надзвичайно смішним та веселим, оскільки в основі історії багато комедії та чорного гумору, а я це обожнюю. А головні герої собаки — ще одна оригінальна перчинка цього фільму, тож я вже чекаю прем’єри, але нагадую, що кіно лише для дорослих».

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляжгригорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж

Сценарист “Кудлатих перців” Ден Перро, фанат пародій та комедії, створив гострі комедійні історії у фільмах “Американський вандал” та “Гравці”. Перро — собачник та шанувальник класичного кіно про собак, зокрема “Шлях додому” та “101 Далматинець”. Тож він побачив можливість дослідити більш специфічну сторону фільмів про найкращого друга людини.

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляжгригорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляжгригорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляжгригорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж
STRAYS, directed by Josh Greenbaum

григорій бакланов тарас цимбалюк кудлаті перці український дубляж

«Я обожнюю собак, і я великий шанувальник фільмів про собак, — каже Перро. – Проте я, як правило, пишу комедії із чорним гумором, тож завжди шукаю, що можна перекрутити на свій манер».

Побачити результат творчості Перро можна з 17 серпня, коли фільм вийде у прокат.

Фото: bhfilms.com.ua

Дивіться також:

«Ми насолоджуємося побутом»: Тарас Цимбалюк розповів про нові стосунки

Тарас Цимбалюк, Наталка Денисенко та інші зірки проводять благодійні тренування заради ЗСУ (ФОТО)

Ілона Гвоздьова, Григорій Бакланов та інші зірки на прем’єрі фільму Веса Андерсона “Астероїд-Сіті” (ФОТО)