Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)

Співак Макс Барських записав нову потужну роботу. Don’t fuck with Ukraine – саундтрек підтримки бойового духу українського народу. Він зібрав головні крилаті фрази цієї війни. Прем’єра синглу відбулася завдяки європейському дистриб’ютору.

За словами Барських, після ліричної воєнної колискової «Буде весна» йому захотілось створити інтернаціональний трек, який покаже силу українців усьому світові. Крім куплетів англійською, у пісні є приспів із фольклорними мотивами і гумористичним текстом без цензури – ці зразки Максу вдалося записати у Львові.

«Багато хто з самого початку не вірив в Україну. Думали, що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак вже третій місяць поспіль наша держава героїчно бореться з російським нашестям. І цей прецедент змінює не лише нашу країну, але й увесь світ. Наш приклад покликаний заражати інші народи», – коментує Макс.

Нова пісня Барських присвячена українським військовим, честь і мужність яких вражає співака особисто. Також вона стосується і народного спротиву, завдяки якому світ є свідком народження єдиної сили України.

Фото: Secret Service EU

Дивіться також:

Ед Ширан показав вечірній Київ у новому кліпі 2step (ВІДЕО)

«Горить-палає техніка ворожа»: Пономарьов, Хома, Тополя і Кошовий написали переможну пісню (ВІДЕО)

Настя Каменських, Black Eyed Peas та інші зірки присвятили виступ Україні на Latin American Music Awards (ВІДЕО)