Українська реперка alyona alyona випустила першу сольну пісню цього року. «Не втратимо зв’язок» — це лірична історія про любов, яка існує всупереч відстані. Тема неймовірно актуальна, з огляду на те, що мільйони українців досі перебувають далеко від своєї домівки та коханих через війну.

Кожен дзвінок та сказане слово має силу та віру в те, що завтра ми знову побачимось і міцно обіймемо найближчих, переконана alyona alyona. Минулий рік довів, що будь-яка відстань — це справжній виклик для коханих та рідних людей. Але коли душі споріднені, то зв’язок між ними розірвати неможливо.

“Вірю в те, що кохання існує на відстані. Якщо душі сплелися, то зв’язок між ними проноситься між країнами, крізь дні й ночі, крізь пори року. Така любов завжди гріє серце, мотивує жити, вселяє надію і зігріває навіть тоді, коли здається, що мороз проник у саме серце. Цінуйте свою любов, несіть її крізь роки та нехай усі наступні покоління бачать, як ми вміємо кохати та що для нас насправді важливий душевний зв’язок”, — каже alyona alyona.

alyona alyona нова пісня

Трек доступний для прослуховування на всіх платформах.

Фото: надані пресслужбою

Дивіться також:

Чуттєва лавсторі: KAZKA записали пісню “Без кохання” про роман Саші Заріцької (ВІДЕО)

Акторка Анастасія Пустовіт знялася в новому кліпі Влада Дарвіна “Джерело”, присвяченому медикам

Про минулі аб‘юзивні стосунки: Макс Барських випустив першу пісню англомовного альбому (ВІДЕО)