Ніжний романс і чуттєвий кліп під назвою «Я відчуваю тебе» представили Оксана Муха та фронтмен Kozak System Іван Леньо. Пісня є офіційним саундтреком до фільму «Щедрик».

Події в історичній драмі «Щедрик» розгортаються у часи Другої світової війни в Івано-Франківську. Три родини – українці, поляки та євреї – об’єдналися перед обличчям двох тоталітарних систем: СРСР та нацистського режиму Третього рейху, щоби вижити у вирі терору, допомагаючи один одному.

Пісня «Я відчуваю тебе» у виконанні Івана Леньо та Оксани Мухи стала однією з головних музичних тем стрічки. Вона розповідає про кохання головних героїв, яке переживає будь-які перешкоди, триває понад усе. У кліпі використані кадри з фільму, а також спеціально відзняті сцени з Іваном та Оксаною у реальних декораціях стрічки.

Пісня «Я відчуваю тебе» була написана Сергієм Соловієм, трубачем Kozak System, а вперше її виконали у 2019 році в дуеті з Оксаною Мухою. А в контексті історії героїв стрічки “Щедрик” отримала нове звучання та втілення, розповідаючи про беззаперечне кохання.

фільм щедрик саундтрек оксана муха іван леньо козак систем
Іван Леньо і Оксана Муха у кліпі на пісню “Я відчуваю тебе”

Цікаво, що драма «Щедрик» стала акторським дебютом для Оксани Мухи – вона зіграла у стрічці епізодичну роль. На переможницю «Голосу Країни» звернула увагу режисерка Олеся Моргунець-Ісаєнко.

фільм щедрик саундтрек оксана муха іван леньо козак систем
Оксана Муха у фільмі “Щедрик”

«“Щедрик” — один із тих фільмів, якими наш народ може і повинен пишатися. Картина розповідає правдиву історію українців і розкриває справжнє обличчя росіян. Усе, що колись уже проходили наші предки, ми зараз знову переживаємо із нашими дітьми…Картину створено з великою любов‘ю. Режисерська та операторська роботи, гра акторів, костюми, візаж, локації…Все дуже, дуже достойно», —  захоплюється Оксана Муха.

Щедрик” – фільм українсько-польського виробництва. Побачити цю історичну драму в кінотеатрах можна вже з 5 січня 2023.

Фото: надані Film.UA

Дивіться також:

“Як відгримить війна”: Ада Роговцева і “кіборг” Євген Жуков у кліпі на емоційну пісню Kozak System (ВІДЕО)

Ксенія Мішина шукає любов у романтичній комедії “Сусідка”: трейлер і дата прем’єри

Святослав Вакарчук заспівав символічну пісню на легендарному Антонівському мосту (ВІДЕО)