Тіна Кароль і SHUMEI заспівали разом про пристрасне кохання і ревнощі (ВІДЕО)

Новий потужний дует: Тіна Кароль і SHUMEI записали спільний трек про пристрасті і скандали в стосунках “Стерва”. Це історія про кохання, без якого міцні та стійкі відносини неможливі. Але образи, ревнощі та скандали стають перешкодами на шляху до нього.

Лаконічний кліп знімали на залізничному вокзалі у Львові. Історію палкого кохання втілили блогери та актори Богдан Шелудяк та Юлія Свіжинська. Режисеркою кліпу стала Ната Курган, яка раніше створила кілька відеоробіт для Тіни Кароль – «Не святі» та «Троянди».

«Тіна – людина, яка захоплює тебе з першої зустрічі. Її можна описати багатьма словами, але її основною якістю, яка мене вразила, є її простота та людяність, якою, на жаль, не всі володіють», – тішиться співпрацею SHUMEI.

тіна кароль шумей shumei пісня стерва

Приємні враження взаємні: «SHUMEI – найбільш перспективний артист нового покоління в Україні. Його унікальний тембр не можна сплутати з будь-яким іншим голосом у світі, – зауважує Тіна Кароль. – Хрипота та мужність  його вокалу надали цій композиції крутого змісту».

тіна кароль шумей shumei пісня стерва

Разом з премʼєрою пісні «Стерва» Тіна Кароль випустила новий  альбом «Троянди» , куди увійшли  раніше випущені хіти та нові пісні.

Фото: надані пресслужбою

Дивіться також:

В дизайнерській сукні під проливним дощем: Тіна Кароль знялася в чуттєвому кліпі “Не святі” (ВІДЕО)

Як іменинниця Тіна Кароль виглядала у дитинстві (ФОТО)