30 березня – день народження актора Яна Зірінга. Веселому і харизматичному виконавцю ролі Стіва Сендерса у молодіжному серіалі “Беверлі-Гіллз, 90210” сьогодні виповнилося 59 років.

Серіал “Беверлі-Гіллз, 90210” миттєво став культовим, прославивши і Яна, й інших виконавців головних ролей – Торі Спеллінг, Дженні Гарт, Шеннон Доерті, Джейсона Прістлі, Габріель Картеріс і Браяна Остіна Гріна.

“Караван історій” розповідає, як склалося життя улюблених акторів дитинства.

Беверли-Хиллз, 90210

Торі Спеллінг

З 7 травня 2006 року Торі одружена з актором Діном МакДермоттом, з яким зустрічалася 8 місяців до їхнього весілля. У 2017 році вона стала мамою вп’яте: у них з Діном народився син Боу. У подружжя є ще четверо дітей: син Ліам (нар. 13.03.2007), дочки Стелла (нар. 09.06.2008) та Гетті (нар. 10.10.2011), і ще один син – Фінн (нар. 30.08.2012).

Тори Спеллинг с мужем и детьми
Торі Спеллінг з чоловіком та дітьми

Торі та Дін кілька разів робили своє сімейне життя об’єктом реаліті-шоу – “Справжня Торі” (True Tori), “Торі і Дін: милий дім Голлівуд” (Tori & Dean: Home Sweet Hollywood) та “Tori and Dean: Cabin Fever .

Сериал "BH90210"
Презентація “BH90210” у травні. Торі Спеллінг та Дженні Гарт були ініціаторками цього проєкту

З усіх акторів серіалу Торі Спеллінг найчастіше ставала героїнею скандалів: причиною цього були проблеми з чоловіком, фінансові труднощі, психічні зриви та надмірна пластика. Зараз зірка переживає темні часи: фінансова скрута, отруйна чорна пліснява у будинку, стосунки на грані розлучення з чоловіком – все це призвело до того, що літо вона провела у трейлері. А днями її на кілька діб госпіталізували. Від допомоги матері, із якою у Торі напружені стосунки, акторка відмовилась.

Дженні Гарт

Дженни Гарт и Тори Спеллинг
Дженни Гарт и Тори Спеллинг

Дженні Гарт була одружена кілька разів, і останній її шлюб мало не закінчився розлученням. Гарт має трьох доньок. Від другого чоловіка, актора Пітера Фачінеллі, Дженні народила дочок Луку (26 років), Лолу (21 рік) та Фіону (17 років).

Дженни Гарт с дочерью Лолой
Дженні Гарт з дочкою Лолою
Доньки Дженні Гарт

Дженні та Пітер були одружені 12 років – у 2001-2013 роках. До цього вона була два роки одружена з Денієлом Кларком у 1994-1996 роках. А у 2015-му вийшла заміж утретє – її нинішнім чоловіком є актор Дейв Абрамс.

У квітні 2018-го Абрамс подав на розлучення, але пара, мабуть, помирилася, і вже в лютому 2019-го Дейв скасував позов.

Дженни Гарт и Дэйв Абрамс
Дженні Гарт і Дейв Абрамс

Дженні дуже дружна з Торі Спеллінг та Джейсоном Прістлі, який грав одного з її бойфрендів. Актори чудово ладнають та дружать сім’ями.

Роки примирили екранних подружок Дженні Гарт та Шеннон Доерті. За часів нескінченних зйомок у “Беверлі-Гіллз, 90210” Дженні та Шеннон часто і сильно сварилися. Але зараз у їхніх стосунках усе гладко.

Беверли-Хиллз 90210

Джейсон Прістлі

Секс-символ молоді 90-х Джейсон, який виконав роль красеня Брендона Волша, захоплюється режисурою і навіть зняв 15 серій оригінального “Беверлі-Гіллз, 90210”, включаючи той знаменитий епізод, в якому Донна нарешті втрачає цноту.

Цікаво, що у Джейсона, як і у його серіального героя, є сестра-близнючка – акторка Жюстін Прістлі.

Джейсон Пристли в "BH90210"
Джейсон Прістлі в “BH90210”

Одружений Джейсон із простою дівчиною, візажисткою на ім’я Наомі. Вони одружилися у 2005 році і зараз виховую двох дітей – дочку Аву (16 років) та сина Дашієля (14 років).

Джейсон Пристли с женой и детьми
Джейсон Прістлі з дружиною та дітьми
Дочь Джейсона Пристли Ава
Ава Прістлі любить серіал “Беверлі-Гіллз, 90210” і особливо Келлі

Шеннон Доерті

Шеннон була тричі у шлюбі. На початку 2023-го вона розлучилася із третім чоловіком, кінопродюсером і фотографом Куртом Ісваренком, з яким вони побралися в жовтні 2011 року.

Шеннон Доэрти с мужем
Шеннон Доерті з чоловіком на святкуванні 40-річчя Дженні Гарт у 2012 році / Фото – Getty Images

У 2015 році актрисі вперше діагностували рак грудей, який незабаром поширився далі, і Шеннон довелося пройти багато раундів хіміотерапії та видалити одну залозу.

Шеннон Доэрти с мужем
Шеннон Доерті з чоловіком у 2016 році

У 2017 році хвороба актриси пішла в ремісію, а вже у вересні 2018-го Доерті оголосила, що повністю одужала і відкрила новий погляд на життя. Але у 2020-му рак повернувся. Сьогодні Шеннон знову бореться за своє життя. Не так давно артистка опублікувала драматичне відео, як проходить обстеження і лікування.

Ян Зірінг

Ян часто знімається у різних реаліті-шоу та був двічі одружений.

Вперше він одружився в 1997 році з моделлю Playboy Нікі Шіллер. Але за п’ять років пара розлучилася. У 2010-му Зірінг одружився з красунею медсестрою Ерін Людвіг. У них ростуть дві доньки – 12-річна Мія та 10-річна Пенна. Але шлюб розпався наприкінці 2019 року.

Ян Зиринг с женой в Париже
Ян Зірінг із другою дружиною в Парижі
Ян Зиринг с женой и детьми
Ян Зірінг з другою дружиною та дітьми

Габрієль Картеріс

У 1992 році виконавиця ролі Андреа Габрієль Картеріс вийшла заміж за сток-брокера Чарльза Ісаакса, від якого народила двох дочок, Келсі (28 років) та Моллі (23 роки), і з яким досі щаслива у шлюбі.

Габриэль картерис с мужем
Габріель Картеріс з чоловіком
Габриэль Картерис с мужем
Габріель Картеріс з чоловіком і дочкою Моллі

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gabrielle Carteris (@gabriellecarteris)

А ще Габрієль підтримує Україну у її визвольній війні – разом із іншими зірками музики та кіно вона записала відеозвернення у роковини повномасштабного вторгнення.

Браян Остін Грін

Актор був протягом десяти років одружений із успішною і неймовірно сексуальною актрисою Меган Фокс. Так що йому все ж таки не з чуток відомо, як це – постійно перебувати в тіні набагато популярнішої дружини.

До весілля, яке відбулося у червні 2010 року, Браян та Меган зустрічалися зі змінним успіхом цілих шість років!

Меган Фокс і Браян Остін Грін у 2014 році

За цей час у них народилося троє хлопчиків.

Дети Меган Фокс
Перший син пари – Ноа народився 27 вересня 2012 року, другий – Бодхі – 13 лютого 2014 року
Третий сын Меган Фокс и Брайана Остина Грина - Джорни
Третій син Меган Фокс та Браяна Остіна Гріна – Джорні – народився 4 серпня 2016 року

Важливо також зазначити, що у Гріна є найстарший син. Колишня колега з “Беверлі-Гіллз, 90210”, актриса Ванеса Марсел, народила Браяну первістка, сина Кассіуса, 21 рік тому.

Браян Остін Грін з першим сином Касіусом у 2010 році

2020 року Браян і Меган розлучилися. Дружина покинула актора заради репера Machine Gun Kelly. Розрив Грін сприйняв дуже болісно.

Втім, горював він недовго. У жовтні 2020 року Браян почав зустрічатися з танцівницею Шарною Берджес. Їхній син Зейн народився 28 червня 2022 року.

Фото: Fox, Getty images, істаграми героїв публікації

Дивіться також:

Торі Спеллінг – 50 років: пластика, діти, зради і банкрутство зірки “Беверлі-Гіллз 90210”

Рідкісні кадри: Дженні Гарт з “Беверлі-Гіллз, 90210” вийшла в світ з трьома дорослими дочками (ФОТО)

Зірки “Беверлі-Гіллз, 90210” Ян Зірінг і Шеннен Доерті відсвяткували день народження Браяна Остіна-Гріна (ФОТО)

Крепость одиночества Люка Перри

Как менялась внешность красавчика Люка Перри с годами (ФОТО)