«Вона сказала «так»: Роман Міщеряков одружується після 5 років стосунків

Гуморист та шоумен Роман Міщеряков належить до тієї частини українців, які у час випробування війною ще більше прикипіли до своїх половинок. Тож він зважився на важливий крок і зробив свїй коханій пропозицію.

“Проявилася неабияка підтримка одне одного. Ми стали, здається, ще міцнішими, тож наші стосунки перейшли на інший рівень, – ділиться Роман Міщеряков в ефірі проєкту «Тихий вечір з Оленою Кравець». – Зізнаюся, що я зробив Юлі пропозицію. І вона сказала «так».

роман міщеряков заручився одружується дружина дівчина юлія

У стосунках із Юлією Роман Міщеряков, ведучий ранкового шоу «Ранок у великому місті» на Новому каналі, СТБ та ICTV, уже п’ять років. І ці стосунки пройшли випробування не тільки часом, а й роботою. Адже дівчина також працює в сфері телебачення. Вона – сценаристка і редакторка проєкту Нового каналу «Пара на мільйон», де Роман є ведучим.

роман міщеряков заручився одружується дружина дівчина юлія

І це не єдиний проект, який об’єднує пару. Продукт їхньої спільної творчості та праці – також шоу «Розкажи історію», який вийшов на YouTube взимку цього року. Там Юлія – авторка ідеї та редакторка проєкту, а Роман – ведучий.

Фото: Новий канал

Дивіться також:

Шикарний діамант і заручини в Диснейленді: Ребел Вілсон одружується зі своєю дівчиною (ФОТО)

«Ми насолоджуємося побутом»: Тарас Цимбалюк розповів про нові стосунки

«Ми плануємо дитину»: Валерія Товстолєс вперше розповіла про нового хлопця-іноземця (ФОТО)