Згадати все: якими були Єфросиніна, Притула, Фреймут та інші зірки Нового каналу 25 років тому (ФОТО)

Рівно 25 років тому, 15 липня 1998-го, глядачі побачили перший прямий ефір Нового каналу — «Студію». Саме на цьому каналі засяяли зірки Маші Єфросиніної, Юрія Горбунова, Ольги Фреймут, Олександра Педана, Сергія Притули та багатьох інших телеведучих.

А ведучою найпершого прямого ефіру стала Лідія Таран.

На честь знаменної дати Новий канал показав, якими були його улюблені обличчя на старті кар’єри і в різні роки. Пригадаймо, з чого все починалось.

новий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таранновий канал як виглядали телеведучі 25 років тому єфросиніна притула фреймут педан таран

З нагоди свого 25-річчя Новий канал також випустив зворушливий ролик. У відео використали кадри з легендарних проектів: «Підйом», «Фабрика зірок-2», «Хто зверху?», «Ревізор» і «Топ-модель по-українськи». Його створювали, керуючись гаслом: «Змінюючись, ми залишаємося собою».

“Ми показали, як глядачі не могли відірватися від «Підйому» й «зависали» перед телевізором перед виходом на роботу. Як почувалися зірками, переглядаючи «Фабрику зірок», – розповідає маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан. – Як спостерігали ревізії готелів, ресторанів і починали прискіпливіше стежити за чистотою у своєму домі. Як намагалися відтворити модельну ходу”.

“Створюючи сценарій, ми переглядали архівні програми – згадує режисерка відео Марія Матвєєва. – Було дуже кумедно дивитися «Фабрику зірок-2» з юними Дантесом, Максом Барських, Світланою Тарабаровою. А ревізії Олі Фреймут у Криму і в містах, які зараз є тимчасово окупованими, викликали змішані відчуття приємної ностальгії, суму та надії”.

Фото: instagram.com/novy_channel

Дивіться також:

Ольга Фреймут: “Я не хочу старіти, я категорично проти, це несправедливо”

Було – стало: як Маша Єфросиніна змінювалася протягом життя

“Ми рятували життя одне одному”: Віктор Андрієнко розповів, як працював каскадером

Ім’я з хітової пісні: Світлана Тарабарова розсекретила, як назвала молодшу дочку (ВІДЕО)