10 березня – день народження Шерон Стоун. Сьогодні їй виповнилося 66 років. Акторку прославила роль красуні-лиходійки в “Основному інстинкті” – і вона ж неабияк зіпсувала життя. Адже з того часу в розумній, ерудованій та талановитій Шерон бачили насамперед сексуальний об’єкт та зовнішню оболонку.

“Караван історій” розповідає про справжню Шерон Стоун – чесну, проникливу і сильну. Вона пережила інсульт у 43 роки із втратою зору, мови та неможливістю ходити – і повністю відновилася. Пережила зраду чоловіка, який кинув її у хворобі, відсудивши дитину. І сьогодні блискуче грає нові ролі та піддається іншим інстинктам – радіти життю.


– Місіс Стоун, сядьте ось на цей постамент, так… Розведіть коліна… Якомога ширше… Так, так, ще! Чудово! Обіпріться ліктями! Нахилиться … Так, щоб декольте максимально відкрилося!

Шерон професійно прийняла потрібну позу, підкоряючись вказівкам фотографа, і краєм ока відзначила захоплені погляди, які кидали на неї присутні. Смішно, з часів «Основного інстинкту» минуло понад чверть століття, а її і досі сприймають як Кетрін Трамелл на допиті в поліції.

За свою кар’єру вона зіграла більш ніж у сотні картин, але запам’ятали її саме по тій сцені в «Основному інстинкті», де вона, в обтислій білій сукні, без спідньої білизни, млосно перекладає ногу на ногу. Ось уже тридцять років глядачі різних поколінь ставлять на паузу цей кадр, жадібно і марно намагаючись роздивитися те, що одночасно і відкрив, і завуалював маестро Верховен.

…Це була її роль, стовідсотково! Вона шкірою відчувала Кетрін Трамелл! Пол Верховен ховався від наполегливої блондинки з пухкими щічками, яку одного разу зняв у ролі другого плану у своїй картині «Згадати все», адже він уже вирішив: роль Кетрін виконуватиме або Джулія Робертс, або Мег Райан. А міс Стоун, мабуть, можна спробувати на роль Роксі.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Кадр із фільму «Основний інстинкт», 1992 р.

На проби Шерон прийшла в білій обтислій сукні, що відкривала засмаглі ноги. Пол Верховен витріщив очі.

Місс Стоун, ви повинні бути одягнені в джинси і шкіряну куртку – такий стиль Роксі.

– А я хочу довести вам, містере Верховен, що тільки я можу зіграти Кетрін Трамелл так, що глядачі охнуть.

Ото причепа!

– Добре, переконайте мене, що ваша роль.

Тієї ж хвилини в кишені режисера опинилися мереживні трусики. Навпроти нього сиділа розкішна, сексуальна блондинка і повільним рухом закидала одну струнку ногу на іншу…

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Майкл Дуглас і Шерон Стоун у фільмі «Основний інстинкт», 1992 р.

Режисер витер спітніле чоло.

– Вас затверджено на роль Кетрін Трамелл, міс Стоун.

21 березня, на ранок після прем’єри, маловідома актриса Шерон Стоун прокинулася зіркою.

Зараз смішно згадувати, але вона тоді відчайдушно ридала – не очікувала, що сцена в прокатному варіанті вийде такою відвертою і провокаційною. Верховен обійняв її і сказав: «Дитинко, в цьому світі такі речі частіше доводиться робити насправді, ніж на кіноплівці. Дякуй мені, що ти потрапила у другий варіант. І ніколи не плач – ні з дрібниць, ні тим більше з серйозного приводу. Ти божественно красива жінка. Надзвичайно талановита актриса. І неймовірно сильна людина. Запам’ятай мої слова, колись вони тобі стануть у пригоді». Вона запам’ятала.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун у пригодницькому кіно «Копальні царя Соломона», 2004 р.

…Їй дев’ять років. Вона гірко плаче, розмазуючи сльози по пухких щічках. Хлопчик перед нею скаче і кричить: «Потвора! Виродок! У тебе немає пальця і шия порізана!» Так, одного разу катання на велосипеді ледь не закінчилося сумно: Шерон пошкодила шию і мізинець на лівій нозі. На шиї тепер шрам, а ніжка виглядає так, ніби на ній немає одного пальчика. Як їй тепер жити потворою? А вона так мріє стати актрисою, такою гарною, як була Мерилін Монро. На плечі опускаються теплі руки. “Не плач! Ти виростеш справжньою красунею і станеш знаменитою актрисою», – лунає шепіт біля самого вуха.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Дівчинка спантеличено озирається. Нікого за спиною нема. Тільки в повітрі тремтить напівпрозора хмаринка. Увечері Шерон розповіла мамі про те, що сусідський хлопчик дражнив її. Мама розсміялася, взяла дочку за руку і підвела до дзеркала.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

– У кого такі чарівні очі? Таке золоте м’яке волосся? Такий ніжний рум’янець? Такі перлинні зубки? А хто в нас такий добрий, хто годує всіх бездомних кішок та собак? Подивися на цю дівчинку, сонечко: її звуть Шерон Стоун, вона найкрасивіша, найрозумніша і найдобріша на світі. А проблемний пальчик чи шрам на шийці куди краще за покалічену душу…

Атмосфера абсолютної любові – ось що запам’яталося їй з дитинства. М’яка, добра мама, уважний тато, хоча й удає, що він строгий батько. Втім, таку золоту дитину було ще пошукати. Шерон навчалася на відмінно, випереджаючи своїх однолітків у школі, не хуліганила, не тікала з дому, не влаштовувала підліткових бунтів. Тільки одразу після закінчення школи заявила батькам: «Я їду вчитися на актрису».

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун, 1990 р.

Мила білявка припала шоу-індустрії до смаку. Модельні агенції охоче підписували з нею контракти, журнали знімали обкладинки: було в ній щось особливе. Можливо, агентів підкуповував той факт, що дівчина не лише випромінювала яскраву юну красу, а й відрізнялася ерудицією та інтелектом, навчалася в університеті – нечасте явище в Америці 70-х.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Проте, закінчивши університет, Шерон рішуче розпрощалася із модельною кар’єрою. Голлівуд – і жодних компромісів. З першою роллю пощастило: сам Вуді Аллен запросив молоденьку стажистку на епізодичну роль пасажирки поїзда. Але «фабрика мрій» не поспішала розкривати широкі обійми цілих дванадцять років – до тієї знаменної зустрічі з Полом Верховеном.

А тим часом у її життя увірвалося кохання… «Моя споріднена душа десь там штовхає двері… Я просто знаю це», – з’явився одного прекрасного дня запис в «Інстаграмі» шістдесятиоднолітньої актриси Шерон Стоун, серед блискучих кадрів фотосесій, домашніх знімків із собаками, зворушливих сімейних сцен.

Їй було двадцять шість, коли вона вперше сказала ці слова. Однак спроби влаштувати затишне домашнє гніздечко з телепродюсером Майклом Грінбергом закінчилися через кілька років повним крахом. Звичайно, якби вона на той час була вже знаменитою, Майкл не дивився б на неї як на порожнє місце.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун

«Чому я згадую це зараз? Кумедно. Я навіть не можу сказати, що це було. Натомість пам’ятаю, як дивився на мене Філ. Як на розкішний трофей його чоловічого его…»

– Знято! – Шерон здригнулася від голосу фотографа. – Місіс Стоун, це було чудово!

Звісно, чудово. Чи багато її ровесниць можуть похвалитися такою відмінною формою? Параметри її тіла залишаються такими, як і два з половиною десятки років тому. Але головне навіть не це. Головне – той внутрішній вогонь, який не згасає в ній ніколи. Ніколи з того дня, коли життя розкололося на до і після.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун і Філ Бронштейн, 1998 р.

З Філом Бронштейном, віце-президентом та виконавчим редактором популярної газети «Сан-Франциско кронікл», Шерон познайомилася під час зйомок картини «Сфера». Про візит секс-символу в місто бізнесменів у виданні надрукували невелику статтю. Звісно, на великій ілюстрації красувався саме той кадр із «Основного інстинкту». Публікацію заверджував сам Філ Бронштейн. Наступного дня в номер готелю, де жила Шерон, доставили величезний кошик білих троянд. Серед квітів вона виявила візитну картку. У той же момент пролунав стукіт у двері. На порозі виник високий чорновусий і чорноокий красень, що галантно схилив голову в поклоні. Шерон відзначила його бездоганний костюм, білу сорочку, начищені до блиску модні туфлі, запах дорогого тютюну та галантні манери.

– Моя глибока повага, міс Стоун. Філ Бронштейн, віце-президент “Сан-Франциско кронікл”. Велика честь, міс Стоун, приймати вас у нашому місті. Насмілюся запропонувати вам скуштувати найкращу кухню в Сан-Франциско.

Філ залицявся до неї з галантним запалом, а її зсередини точив черв’ячок: він точно бачить перед собою її, Шерон Стоун, а не фатальну красуню з «Основного інстинкту»? Але він був геть не схожий на тих чоловіків, до яких вона звикла у своєму голлівудському колі. Жодних двозначних натяків, ніякого прихованого флірту. Вихований, впевнений у собі, небагатослівний і дуже надійний, він оточив її невидимим флером турботи і чітко чуттєвою чоловічою увагою. Філ не примхливий, передбачуваний, ґрунтовний, вирішила вона, не те що її колишні. Це був той чоловік, до грудей якого хотілося пригорнутися цієї ж хвилини і ніколи не покидати цього місця. Хотілося власноруч варити йому вранці каву, вечорами інтимно воркувати за келихом вина, народжувати йому дітей і робити тисячу маленьких дурниць, на які здатна тільки закохана жінка.

шерон стоун
Шерон Стоун з мамою, 2002 р.

У неї не було жодних роздумів, чи виїжджати з голлівудської Мекки в нудний і офіційний Сан-Франциско? Жодна «фабрика мрій» не могла навіть на йоту зрівнятися з затишком та теплом будинку, їхнього з Філом будинку. Шерон із захватом гортала каталоги, замовляла меблі, килимки, порцелянові чашки із блюдцями. А одного разу Бронштейн застав дружину за перефарбовуванням стін у їхній спальні. Він здивовано дивився на неї, і одна його брова іронічно піднялася вгору.

– Ти з глузду з’їхала, Шерон? Якого біса ти робиш?

Обернувшись до чоловіка, вся заляпана фарбою, вона щасливо розсміялася.

– Філ, у спальні, де стіни пофарбовані у чорно-фіолетовий, нам ніколи не зачати дитину. Малюк просто злякається цього пекельного антуражу і не захоче вибрати нас у батьки. Подивися, як зараз свіжо і світло! – Шерон гордо махнула рукою в сторону стіни, пофарбованої в ніжний ванільний колір.

– Ти здуріла! – заволав Філ, обличчя його почервоніло і перекосилося від люті. – Сьогодні у нас прийом, а ти виглядаєш, як рабиня з плантації! Я одружився з голлівудською зіркою, чорт забирай, а не з брудною наймичкою!

– Ти одружився з Шерон Стоун, Філе, – не дивлячись на нього, вона зістрибнула з драбини, витерла руки і зняла забруднений фартух. – Із жінкою, яка тебе любить і мріє стати матір’ю твоїх дітей.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун У фільмі “Подвійний агент”, 2004 р.

– Дітей! Та ти вже три роки ніяк завагітніти не можеш! Це все наслідок твого «основного інстинкту» минулого! Скільки в тебе було мужиків, Шерон, га? – він репетував, навіть не помітивши, як болісно смикнулося її обличчя.

– Філ!

– Мовчи! Баба, яка дражнить натовп самців, ніколи не зможе стати матір’ю моїх дітей!

– Якщо ти зараз же не заткнешся, Філе Бронштейн, не буде кому розважати спонсорів на твоєму чортовому прийомі, – голос Шерон задзвенів залізом. – Ти забув, що рейтинги твоєї газети різко зросли після того, як її віцепрезидент та виконавчий редактор одружився з голлівудською зіркою? – і, різко повернувшись, вона вийшла, грюкнувши дверима.

За годину Філ з винуватим виглядом постукав у двері її кабінету. Вручив розкішний букет троянд, застебнув на шиї замочок кольє з сапфіровою підвіскою.

– Вибач, Шерон. Я наполов дурниць. Це мій дурний характер. Звик керувати розбовтаними репортерами. Будь ласка, моя королево, не роби таке кам’яне обличчя. Ти найпрекрасніша жінка на світі і…

– …та, що дражнить натовп самців! – образа була така глибока, образа така несправедлива, що зразу здаватися Шерон не збиралася.

– Ти ж знаєш, як я ревную тебе. Бути одруженим із жінкою, яку хочуть усі чоловіки світу, – справа не з легких.

– Іноді я дивлюся на тебе, Філе, і думаю: як ти, з твоїми примітивними міркуваннями, можеш очолювати одну з найпередовіших газет Америки?

– Королева моя, клянуся, більше такого не повториться!

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун, 1985 р.

Увечері того ж дня Шерон сяяла у вітальні їхнього будинку, невимушено зав’язуючи бесіду з видавцями, політиками, юристами, рекламниками та простими репортерами. Дивлячись на неї, Філ дивувався, наскільки гармонійно в цій жінці, його дружині, поєднуються шик, чуттєва краса, інтелігентність, харизма і неабиякий розум. З будь-яким співрозмовником вона миттєво знаходить спільну мову, і це зовсім не ввічливий смол-ток ні про що.

Ай-кью його дружини за тестом Айзенка перевищує рівень геніальності на десять одиниць – цілих 154 бали. Чесно сказати, його власний коефіцієнт інтелекту суттєво не дотягує до 134 балів, що свідчать про геніальність… Чорт забирай, як прикро, його обскакала жінка, його власна дружина. Голлівудська лялька!

А Шерон, дивлячись на Філа, на чиє обличчя знову лягли похмурі тіні, вже знала, чим скінчиться сьогоднішній вечір: чоловік попросить її одягнути обтислу білу сукню,посадить на стілець навпроти і почне ставити запитання. І… Який же він самець!

…Коли стало ясно, що всі спроби зачати і виносити власну дитину марні, рішення прийшло саме собою. Точніше, звідкись зверху. Повертаючись із клініки з остаточним вироком лікарів, вона заїхала на якусь стоянку. Шерон сиділа в машині і кріпилася, щоб не заплакати, – урок Пола Верховена вона засвоїла на все життя. І тут, як колись у дитинстві, на плечі лягли дві теплі долоні. “Підніми очі”, – шепнули їй на вухо. Вона підвела погляд. Просто перед нею на будівлі висіла вивіска «Дитячий притулок».

Роана вони з Філом усиновили в 2000-му, коли дитині ледве виповнився тиждень. Десь у пресі майнуло, що старшого сина виносила сурогатна матір, але її ці чутки ніколи не зачіпали. Не та мати, що народила, а та, що виховала, – нарешті в її житті з’явилася опора, надія, глибинний сенс…

– У суботу у нас прийом із приводу ювілейного випуску газети. Ти повинна привести себе до ладу. Ти зовсім перестала фарбуватися! Одягнена як домогосподарка!

Шерон підвела на чоловіка здивовані очі.

– Але, Філе, я ж не піду на шпильках за покупками. І взагалі, у Роана ріжуться зубки, постійно тримається температура…

– У нас є нянька!

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості діти сини
Шерон Стоун із синами Лердом та Квіном, 2015 р.

Вона виходила до гостей, а думки линули в дитячу, навколо ліжечка: як там малюк, чи заспокоїть його няня? Нікому з гостей не спало б на думку, про що зараз думає ця чарівна жінка: вона блискуче виконувала роль світської дами, голлівудської зірки, красуні дружини при респектабельному чоловікові.

Вона пам’ятає, як за нею стежили сотні очей – за кожним кроком, за кожним рухом. А якщо вже вона сідала, то в повітрі буквально розливалася еротична напруга, всі ці люди бачили в ній перш за все фатальну сексуальну білявку Кетрін Трамелл, здатну звести з розуму одним тільки порухом стегон. Але не жінку, загнану в смертельну пастку.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун у промо до “Основного інстинкту”

…Конфлікти з Філом, всупереч його обіцянці, не припинялися і настільки вимотували, що на погане самопочуття Шерон не звертала уваги. До того ж турбота про малого Роана забирала багато часу. Голова боліла безперервно, немов усередині працював важкий молот, ніякі знеболювальні не допомагали. Не було апетиту, заняття йогою вона теж безбожно запустила. Філ кривився, сікався до найменшої дрібниці – розлитої кави, невикинутого в сміття підгузка Роана, ненафарбованого обличчя.

– Ти подивися на себе в дзеркало, на кого ти схожа? Побачив би тебе Верховен такою лахудрою, не бачити тобі ролі Кетрін як своїх вух.

– Філе, я дуже погано почуваюся, про що ти кажеш, яка роль?

Замість відповіді чоловік грюкав дверима і йшов.

шерон стоун основний інстинкт згадати все в молодості
Шерон Стоун у драмі «Казино», 1995 р.

29 вересня 2001 року Шерон діставала Роана з ліжечка і ледве встигла схопитися за його край. Перед очима все попливло, різко занудило, а молот у голові посилив амплітуду. Втрачаючи свідомість, вона встигла покласти сина назад і вигукнула ім’я чоловіка. Встигла побачити, як обличчя Філа змінює вираз з досади на подив і потім на тривогу.

У клініці було встановлено діагноз «геморагічний інсульт» – і з ним вона ходила цілих дев’ять днів!

Шерон Стоун
Шерон Стоун у Каннах, 2014 рік

…Блискучий вир стрімко засмоктує в темряву. Це така абсолютна, страшна, самотня чорнота. З неї немає виходу, лише вхід. Але ні, як же так? Я не можу піти туди, адже у мене Роан! І вир раптом починає розкручуватися в зворотний бік, викидаючи її з чорноти назад. Теплі долоні на плечах. Наполегливий шепіт: «Ну ж бо, Шерон, розплющ очі! На тебе чекають Роан і його брати!» І вона відкриває. Але нічого не бачить. Та сама чорнота наяву.

Кому розповісти, як це страшно, коли ще вчора в тебе було все: робота, гроші, сім’я, дитина, краса, слава секс-символу, – а сьогодні все це завалилося як картковий будиночок? Тому що немає зору, втрачено здатність говорити і ходити. Ще годину, сказали лікарі, і в таблоїдах довелося б публікувати некрологи, а не хвалебні рецензії на фільми. Втім, про останні можна забути. Швидше за все, назавжди…

Тепло попрощавшись зі знімальним колективом, Шерон вийшла надвір. В автомобілі сидить чудова трійця – її сини Роан, Лерд та Квінн. Двох молодших вона усиновила вже після розлучення з Філом, після його огидного вчинку, коли він відсудив одноосібну опіку над Роаном, залишивши колишній дружині право бачити хлопчика раз на два тижні та у свята.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

“Шерон потрібно було відновлюватися, реабілітуватися”, – пояснював Бронштейн свій вчинок. Але вона знає, що зовсім не турботою про неї викликаний удар під дих від екс-чоловіка. Насправді його адвокати переконували суддю, що актриса, яка знімалася в “Основному інстинкті” – напевне хвойда і не може бути хорошою матір’ю. Так він дрібно помстився за нездійснені надії – бути чоловіком блискучої голлівудської зірки Кетрін Трамелл, тьху, Шерон Стоун!

– Мам! Це було круто! Ти краще всіх! Пишаємось тобою!

Господи, як тобі дякувати за твій подарунок, за цих чудових, улюблених хлопчаків?

– Ну що, хлопці, заспіваємо?

шерон стоун
Шерон Стоун і Джон Малкович у серіалі «Новий Папа», 2019 р.

А якби вона спізнися вона тоді, двадцять років тому, всього на годину… Ні, не треба про це думати. І дякую Філу за те, що тоді виявився поруч.

…Поруч, так. Забіг у той день додому переодягтися. Перед побаченням з Крістін Бордерс, дочкою великого видавця. Шерон вся загрузла в пелюшках Роана. Не віриться, що ця квочка і та кінозірка, сексуальна тигриця з «Основного інстинкту», з якою він одружився, — та сама жінка! Коротке скуйовджене волосся, якийсь тінейджерський одяг і цей зовсім божевільний погляд щасливої матусі. Хоча Роан, безперечно, хороший хлопчик.

Звичайно, вона не дурна і вже давно бачила і розуміла, що Філ їй зраджує. Чи звинувачувала його? Чи ображалася? За зраду – ні. За те, що бачив у ній її героїню, а не її саму, – мабуть, так. Чорт би забрав цю Кетрін Трамелл! Що ж чоловіче населення планети так зациклилося на ній? За роль у картині «Казино» вона отримала «Золотий глобус». І Джинджер Маккена, на її думку і не тільки її, куди більш спокуслива і чарівна. Втім, про смаки не сперечаються. Про інстинкти – тим паче.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Рік знадобився на те, щоб знову навчитися ходити, бачити, розмовляти, самостійно одягатися. Силою волі вона змушувала себе дивитися на своє відображення в дзеркалі, стежити за артикуляцією, рухами. Моторошно було бачити наполовину поголений череп, опущений кутики рота і ока, негнучкі руку і ногу. Завзято, щодня, вона змушувала своє неслухняне тіло функціонувати.

Зчепивши зуби, повторювала знову і знову. Йога. Масажі. Акупунктура. Медитація. Молитви. Процедури. Не плакала, якщо не виходило. Не плакала і тоді, коли чоловік оголосив про розлучення. Але мало не зламалася, дізнавшись, що він вимагає одноосібної опіки над Роаном. І в якусь мить згадала руки на плечах, шепіт: «Тебе чекають Роан і його брати». Брати?

За два роки Шерон Стоун повернулася в кіно. Усиновила двох хлопчиків. Через п’ять років – зіграла сорокап’ятирічну Кетрін Трамелл у продовженні «Основного інстинкту». Ще за сім років знову зійшла на кіноолімп, незважаючи на те, що «фабрика мрій» завжди жорстока з тими, хто випадає з її обойми. Але вона відчувала, як хтось невидимий, але дуже значний ласкаво кладе свої долоні на її плечі і підштовхує, пробуджуючи базовий інстинкт – жити. І запасний – виживати, коли це потрібно…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Сини влаштувалися біля басейну, вона — у тіні неподалік. На шезлонг застрибнув пес Джої, рятуючись від переслідувань собаки Бандита. У очах Джої завмерла вселенська скорбота: «Мати, ти кого привела в будинок?» Бандит, гарчачи і виляючи обрубком хвоста, в’ється навколо терплячого старшого товариша. Ще стрибок – і Бандит, що промахнувся, летить через спину Джої на траву. Шерон заливисто сміється. У серці – спокій, тепло і гармонія.

Вона має головну радість у житті – Роан, Лерд і Квінн. Ну і Бандит із Джої, звичайно. Це неймовірне та тихе щастя – плавати у басейні, гуляти з бульдогами, кататися з гірки, співати пісні на повному ході автомобіля.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Просто сидіти, загорнутою у шаль, і дивитися, як троє обожнюваних шибеників ріжуться в нарди. Це називається просто: материнський інстинкт.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Молода Кетрін пощадила свого коханця Ніка Керрона. Сорокап’ятирічна Кетрін за чотирнадцять років знищила Майкла Гласса. Її, Шерон Стоун, більше не розтопче жоден чоловік. Мартін Міка, Девід Делуїс, Лонні Купер, Анджело Боффа, Енцо Курсіо і ті, хто прийдуть слідом, – це той головний інстинкт жінки, яка знає, що десь там є споріднена душа, що штовхає двері. Потрібно просто знайти і розпізнати її, одну-єдину, серед мільйонів інших і відчинити двері зі свого боку.

Фото: East News, Getty Images/Global Images Ukraine

Дивіться також:

Рідкісні кадри: Шерон Стоун показала своїх дорослих синів (ФОТО)

Лопес, Стоун, Альба, Кардаш’ян та інші зірки на розкішній вечірці в Голлівуді (ФОТО)