Андрій Ісаєнко та його 5-річна донька знімаються разом в серіалі «Жіночий лікар. Нове життя» 

Цієї осені виходить серіал-спіноф медичної драми “Жіночий лікар” –  Жіночий лікар. Нове життя”. В ньому будуть нові герої та історія, яка відображатиме наше сьогодення. В головній ролі знявся  український актор театру та кіно Андрій Ісаєнко, який грає лікаря-переселенця з Сіверодонецька. Знімальний майданчик Андрій ділить зі своєї 5-річною донькою Марією. Вона виконає роль доньки головного героя.

В інтервʼю для рубрики “ЖВЛ представляє” у “Сніданку з 1+1” Андрій розповів, як Марійка потрапила у серіал.

андрій ісаєнко дочка серіал жіночий лікар нове життя

“Коли кастингували дочок мого персонажу, Марусю не було з ким залишити, дружина поїхала на роботу, а проби – це куди можна було поїхати і з дитиною. Я взяв її з собою, вона залишилась сама, а я пішов на проби з дітьми. До неї в цей час підійшла шуранерка і запитала, з ким вона прийшла. Маруся якраз по віку підходила на цю роль і без мене поговорила з продюсеркою, після чого без вагань погодилась на свою першу роль”, – з усмішкою пригадує день проб Андрій Ісаєнко.

андрій ісаєнко дочка серіал жіночий лікар нове життя

Спочатку Андрій був спантеличений і трохи здивований, але після розмови з дружиною, режисеркою “Щедрика” Олесею Моргунець-Ісаєнко, вирішив дати донечці спробувати себе на знімальному майданчику. Андрій каже, що спочатку дуже переживав за Марію, побоюючись, що забуватиме про себе у кадрі, бо доведеться контролювати дочку, але маленька акторка розвіяла всі страхи батька вже у перший знімальний день, вдало відігравши сцени.

Чи стане Марія акторкою в майбутньому, ще не знає, але батько зізнається, що підтримає будь-який вибір своєї донечки.

андрій ісаєнко дочка серіал жіночий лікар нове життя

“Мені найбільше сподобалось, коли треба було їсти у зйомках”, – сміється Марія Ісаєнко, розповідаючи про свій перший досвід в серіалі “Жіночий лікар.Нове життя”.

андрій ісаєнко дочка серіал жіночий лікар нове життя

Зараз родина Ісаєнків, окрім професійної діяльності, активно займається волонтерством, адже є частиною Спілки підприємців теле- та кіноіндустрії, яка активно допомагає армії, тому часу у них не так багато.

Проєкт є перезавантаженням “Жіночого лікаря” – це спільна робота “1+1 Україна” з FILM.UA. І саме на “1+1 Україна” глядачі побачать серіал “Жіночий лікар. Нове життя” вже восени.

Фото: надані 1+1

Дивіться також:

З’явився перший тизер українсько-французького серіалу “Перевізниця” (ВІДЕО)

Проби записував на передовій: актор і захисник Володимир Ращук про знімання в новому серіалі