Даша Квіткова стала зіркою дубляжу у фільмі “Уявні друзі” (ФОТО)

Блогерка-мільйонниця, переможниця “Холостяка” Даша Квіткова та актор Назар Задніпровський стали зірками у дубляжі сімейної пригоди «Уявні друзі». Стрічка розповідає про дівчинку на ім’я Бі, яка виявляє, що може бачити фантастичних істот, яких кожна людина коли-небудь вигадувала – тих самих уявних друзів. І Бі вирушає допомогти людям та їхнім уявним друзям відновити втрачений в дитинстві зв’язок.

Голосом Даші заговорить Єдиноріжка, а голосом Назара – пухнастий фіолетовий Блу. Кумедно, але обидва схожі навіть зовні на озвучуваних ними персонажів!

даша квіткова в кіно дубляж уявні друзі
Даша Квіткова дебютувала у дубляжі
назар задніпровський в кіно дубляж уявні друзі
Назар Задніпровський і його герой Блу

Якщо Задніпровський – досвідчений в дубляжі, то для Даші це дебют у такому амплуа.

“Попри те, що було складно, адже я не знаю всіх нюансів професії, я була у захваті від процесу. Це такий крутий досвід — ти на 100% відсотків перевтілюєшся у свого персонажа і наче проживаєш з ним маленьке життя. Моя героїня Єдиноріжка — чарівна, емоційна, надзвичайно мрійлива та легка, тож мені здається в цьому ми з нею подібні”, – каже дівчина.

Та й тема їй близька: їхній із колишнім чоловіком Нікітою Добриніним син Лев теж має вигаданого приятеля, зізнається Даша. “Уявний друг Левчика – маленький жук Сонечко, який обов’язково має бути веселим. Він приходить в гості до синочка кожного вечора перед сном, і Лев завжди розповідає мені, як Сонечко повзе до нього, цілує його і вони засинають разом”.

даша квіткова в кіно дубляж уявні друзі
Даша Квіткова і її героїня Єдиноріжка

Тож Квітокова щиро радить сходити в кіно на «Уявних друзів» усією родиною: “Це кіно щире, добре, а ще вчить бути вільними у своїх емоціях і попри вік завжди дослухатися до своєї внутрішньої дитини”.

У прокат «Уявні друзів» виходять з 16 травня.

Фото: надані B&H distribution

Дивіться також:

6 анімаційних стрічок, які варто подивитися підліткам

Дружина і дочка Кузьми Скрябіна прийшли на прем’єру фільму “Я, “Побєда” і Берлін” (ФОТО)