Imagine Dragons зняли кліп з українським підлітком зі зруйнованого села Миколаївщини (ВІДЕО)

Гурт Imagine Dragons, друзі України та амбасадори фандрейзингової платформи United24, зняли новий потужний кліп на підтримку українців. Драматичний, болючий мініфільм Crushed ставить у центр сюжету українського підлітка, 14-річного Сашка.

Рідний дім і школа хлопчика були зруйновані. Сам він дивом врятувався. “Історія Сашка розбиває серце, і є тисячі інших, подібних до нього, які відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні його родина залишається без світла та інших елементарних комунікацій. Будь ласка, зробіть пожертву на United24 і зробіть свій внесок у цю справу”, – закликають Imagine Dragons.

Режисером кліпа став Тай Арнольд, який багато знімає для Imagine Dragons. До роботи також долучилися українські продюсери Роман Островський та Ігор Щербина. “Ми всі разом підтримуємо наших українських друзів. Я хочу подякувати продюсерам, режисеру та всій команді за цей кліп. Ви всі зробили таку цінну і велику роботу”, – каже Ден Рейнольдс, фонтмен гурту.

Нагадаємо, United24 було засновано рік тому, 5 травня 2022-го. Першим амбасадором платформи став зірка футболу Андрій Шевченко. Imagine Dragons доєдналися в липні того ж року: гурт опікується гуманітарними напрямками, як-от медичним та відновленням. Не минає концерту, на якому б Ден Рейнольдс не вийшов з прапором України.

Фото: кадр з кліпу

Дивіться також:

Про світ без війни: The Hardkiss до Євробачення 2023 випустив нову пісню “Festival” (ВІДЕО)

Не дати переписать історію: Джамала випустила альбом кримськотатарських пісень Qirim

Марія Квітка записала щемливу старовинну пісню “Кохала” (ВІДЕО)