Ірина Ротар із “Топ-моделі по-українськи” вийшла заміж (ФОТО)

Приємні новини дня: одна з найяскравіших учасниць «Супер Топ-моделі по-українськи» на Новому каналі Ірина Ротар поділилася з прихильниками радісною новиною – вона вийшла заміж!

Церемонія відбулася в Центральному міському РАЦСі Кривого Рогу. А після розпису молодят та їхніх гостей чекало пишне святкування в ресторані. Іра розповіла подробиці підготовки та самого весілля.

Найголовіші і найоперативніші новини України – на порталі UKR.NET

 

“Разом ми вже шість років. Він освідчився у мій день народження в нас удома. Ми хотіли весілля, але постійно відкладали через роз’їзди, зйомки, проєкти”, – розповіла Іра.

іра ротар супер топ модель весілляіра ротар супер топ модель весілля

Закохані готувалися до торжества протягом трьох місяців – обирали фотографа, ресторан, сукню для нареченої. Весілля пройшло саме так, як мріяла Іра Ротар.

“Дякувати Богу, обійшлося без особливих пригод. Може, лише одна: коли підіймали нашого друга, то він мало не розбив голову об стіл. Але загатом все пройшло круто, в колі родичів та друзів”, – поділилася Ротар.

На жаль, через війну не всі близькі люди були присутні на весіллі. Але дівчина дивиться на все позитивно, каже, що згодом надолужать.

Фото: instagram.com/irarotarrr

Дивіться також:

Євген Синельников зіграв весілля у дворі свого зруйнованого дому в Бучі (ФОТО)

Іраклі Макацарія одружився: перші фото весілля

У вишиванці і вінку: Ліза Глінська вийшла заміж у патріотичному образі (ФОТО)