Співачка, фронтвумен рок-гурту The Hardkiss, одна з ведучих Євробачення 2023 у Ліверпулі Юлія Саніна приміряє на себе нову роль. Вона названа першою з тренерів 13 сезону музичного проєкту “Голос країни”.

Юлія оголосила новину у відео, яке записала в своїй гримерці просто після прямого ефіру гранд-фіналу Євробачення у Ліверпулі.

“Щойно закінчилося Євробачення, і ми маємо ім’я переможця, з чим я вас усіх вітаю. Але у мене є ще одна класна новина для вас: я стану тренером “Голосу країни”. Нарешті це омріяне крісло моє, тому я хочу запросити усіх музикантів, хто мріяв взяти участь у проєкті, долучитися до кастингу. Не пропустіть будь-ласка свій шанс, і ми з вами обов’язково зустрінемося на головній сцені країни. Kiss”, – каже Юлія Саніна.

 У складі гурту The Hardkiss Юлія Саніна ставала номінанткою премії MTV EMA (Європа), має 18 нагород премії Yuna в номінаціях “Найкраща україномовна пісня”, “Найкращий альбом”, “Найкращий рок-гурт” та інші. До того ж, Юлія Саніна має 3 нагороди премії M1 Music Awards в номінації “Альтернатива”, двічі увійшла до 100 найвпливовіших  жінок України за версією журналу “Фокус”, а також має 4 статуетки премії “Золота жар Птиця” у номінаціях “Кліп року” та “Баллада року”. Юлія зможе на власному прикладі показати учасникам, як досягати успіху завдяки своєму таланту та наполегливості, а також поділиться власними вокальними секретами.

Саніна шукатиме самобутніх, креативних виконавців, які пишуть та виконують власні пісні. “Я шукаю голос, який змусить глибоко відчувати, чекаю на яскравих особистостей, яким є що сказати світу. Авторів власних пісень, яскраві гурти. Бути українським артистом сьогодні – це місія, тому чекаю на справжні таланти“, – каже Юлія Саніна.

Нагадаємо, днями телеканал “1+1 Україна” оголосив масштабний кастинг нового сезону, який, обіцяють організатори, буде особливим. Він покликаний об’єднати на одній сцені українців, які наразі можуть знаходитись у різних куточках світу та не перестають йти до своєї мети крізь. Кастинг “Голосу країни” триватиме до 31 травня. Щоб пройти онлайн-відбір, потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі “Голос країни” та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

Дивіться також:

Тріумф української моди на Євробаченні 2023: образи Юлії Саніної, Джамали, Аліші Діксон та інших зірок (ФОТО)

Марія Квітка записала щемливу старовинну пісню “Кохала” (ВІДЕО)

Шевченко звучить по-новому: переможець «Шансу» і «Голосу країни» Tabakov представив пісню «Борітеся – поборете!»