Новиною дня 30 квітня став візит Анджеліни Джолі до Львова. Зірка, відома своєю непересічною благодійницькою діяльністю, відвідала вокзал і біженців, зустріла евакуаційний потяг зі Сходу, побувала у дитячій лікарні і навіть перебула повітряну тривогу у сховищі разом із українцями та ласувала львівською кавою у звичайній міській кав’ярні.

Надихнулися цим візитом і наші зірки. Одні жартували – а інші творили. Серед таких – співачка і авторка Jerry Heil та учасники Євробачення 2022 KALUSH ORCHESTRA. Вони зустрілися – і записали пісню, присвячену Анджеліні.

“Вчора надихнулася прибуттям Анджеліни Джолі. Мені одразу прийшли рядки про Вічних (Марвел) і Тену, богиню війни. Анджеліна Джолі з власної волі (не за дорученням ООН) прилетіла у Львів. Зустрівши KALUSH ORCHESTRA, які готуються до Євробачення, тієї ж ночі я звернулася до хлопців, і ми записали цей приспів без якоїсь підготовки прямо у них в номері”, – розповіла Яна і поділилася відео нової роботи.

“Дякуємо, Анджеліно, за те, що привертаєш увагу всього світу тоді, коли він звик чути, що в Україні війна. Будь ласка, попроси своїх друзів з Голлівуду теж відвідувати нас, адже завдяки тобі тепер Україну знову чують!” – говорить дівчина. І це справді так.

Візит знаменитості такого рівня і неймовірна увага, яку він привернув у світі, важливі для України – адже мільйонам прихильників Анджеліни тепер буде просто сформувати думку, на чиєму боці добро і правда, навіть якщо вони нічого не знають про нашу країну і нашу визвольну війну.

Фото і відео: .instagram.com/thejerryheil, instagram.com/kalush.official

Дивіться також:

Анджеліна Джолі приїхала у Львів з гуманітарною місією — відео

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)

Могилевська, Камалія і Ніна Матвієнко із талановитими дітьми заспівали про Україну та ЗСУ (ВІДЕО)