Джамала снялась в новом фильме Netflix с Уиллом Фереллом и Рэйчел МакАдамс в главных ролях – комедии “Евровидение: История огненой саги” («Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga»).

Об этом певица сегодня, 26 июня, сообщила в своем фейсбуке.

По словам Джамалы, Уилл Ферелл лично пригласил ее присоединится к съемкам.

“У липні минулого року я отримала лист приблизно такого змісту: «Дорога Джамало! Ми знімаємо фільм про Євробачення. Ми дуже хотіли б, щоб ти взяла в ньому участь, адже ти душа і серце Євробачення». І підпис: Девід Добкін і Уїлл Феррелл. Серйозно? Мене запрошує зніматися режисер фільмів «Непрохані гості» і «Шанхайські лицарі» Девід Добкін і король комедії Уїлл Феррелл? Ось це подія!

Джамала Нетфликс
Джамала с Уиллом Фереллом на съемках

На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи. Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очей.

Оператор Денні Коен (до речі, номінант на «Оскар»!) і режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Уіллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю «Щоденник пам’яті») і відомим красенем Деном Стивенсоном.

Уявіть собі, заходжу в гримерку і перше, що чую – “When strangers are coming”…. Ден починає співати 1944! А Рейчел підходить, тисне руку і каже, що дуже рада познайомитися зі мною. Звичайно, я розумію, що у них прийнято говорити колегам приємні речі, але я все одно не можу вам передати мої емоції в той момент! Зніматися в цьому фільмі було величезним задоволенням.

Джамала и Дэн Стивенс
Джамала и Дэн Стивенс

Запам’яталася і зустріч з найяскравішими учасниками Євробачення різних років. Моя улюблена Loreen, Elina Nechaeva, з якою після зйомок ми обійшли всю Оксфорд стріт в пошуках іграшки для Еміра, душевний Рибак, смішна Netta… Коли ми всі зібралися, це було схоже на зустріч випускників. Опинитися в такій компанії було дуже круто і душевно!

І так, звичайно, ми повинні були зустрітися всі на червоній доріжці в красивих сукнях на прем’єрі, але…”

Джамала вместе с другими победителями Евровидения прошлых лет снялась в короткой сцене вечеринки, исполнив фрагмент хита группы ABBA Waterloo:

Напомним, по сюжету комедии, музыканты из Исландии (Уилл Феррелл и Рэйчел Макадамс) будут сражаться за победу с российским исполнителем (Дэн Стивенс).

Также в комедии «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» сыграют Пирс Броснан и певица Деми Ловато.

“Евровидение: Истори огненой саги” уже можно посмотреть на Netflix.

Смотрите также:

Лучшие новые сериалы, основанные на реальных событиях

Пять лучших романтических комедий на Netflix

Джамала с мужем празднуют третью годовщину свадьбы