Наталка Денисенко, Андрій Лузан і Леся Самаєва озвучили героїв «Кіт у Чоботях 2: Останнє бажання» (ФОТО)

Акторка театру та кіно Наталка Денисенко, комік та шоуранер, один із засновників гумористичного YouTube-каналу «Леви на джипі» Андрій Лузан та акторка театру і кіно Леся Самаєва озвучили головні ролі в анімаційній пригоді «Кіт у Чоботях 2: Останнє бажання» від Universal/DreamWorks.

Захоплива історія про найвідомішого пухнастого розбійника, улюбленця мільйонів, неповторного Кота в Чоботях повертається на великі екрани через 11 років після прем’єри. Його візитна картка — неймовірно милий погляд, найкраща зброя — вбивча харизма, а про чоботи та капелюх ходять легенди! Цього разу, щоб повернути свої 9 життів, які він розгубив за довгі роки, Кіт у чоботях відправиться у грандіозну подорож, сповнену викликів та пригод.

Наталка Денисенко – Златка

Наталці Денисенко дісталася Златка. Маленька дівчинка-сирітка не лише приєдналася до родини «Трьох Ведмедів», але й очолила її, щоб віднайти омріяну Зірку Бажань. «Зі Златкою нас об’єднує чимало спільних рис, адже я у школі теж була досить бойовою дівчиною, яка і за себе вміла постояти й інших могла приструнити. Її кредо «бачу ціль, не бачу перешкод» притаманне й мені. А чоловік часто каже, що є в мене ось ця риса характеру, коли моя правда має взяти гору, і Златка така ж.

Тембрально ця роль взагалі не моя, адже я звикла дублювати принцес із милими та приємними голосами, а Златка повна їхня протилежність. Окрім того, у повсякденному житті я перейшла на українську мову, тому зараз намагаюся контролювати вимову. Проте моя героїня постійно «шокала» та «гекала» через що не раз доводилося переписувати репліки», — поділилася враженнями Наталка Денисенко.

Леся Самаєва – Мама Ведмедиця

Леся Самаєва дала голос Мамі Ведмедиці. Ця героїня завжди мріяла про доньку, тож полюбила Златку з першого погляду. Вона обожнює дівчинку та безумовно слідує за нею в пошуках Зірки Бажань. Сентиментальна та віддана родині Мама Ведмедиця тримає ведмежий клан разом. Та не варто її недооцінювати, коли мова заходить про родину.

«Я багато граю в театрі та кіно, проте зараз отримала новий, абсолютно фантастичний досвід дубляжу анімації. Коли йшла на кастинг, думала, що дублюватиму роль кішечки та була надзвичайно здивована дізнатися, що моєю героїнею виявиться Мама Ведмедиця. З одного боку, вона — справжня бандитка й відчайдушна командирка, яка може дати прочуханки будь-кому, а з іншого — неймовірно чутлива та душевна. Ось це поєднання гарячого темпераменту та душевності сподобалося мені з перших секунд. Тож, сподіваюся, глядач оцінить моє запальне перевтілення», — зазначає Леся Самаєва.

Андрій Лузан – Мале Ведмежа

Іронічно, але комік Андрій Лузан озвучив Мале Ведмежа – похмуре та завжди буркотливе. Проте воно вміє здивувати силою. Його не надто гострий розум компенсує надзвичайно гострий нюх. Андрій захоплено поділився враженнями від першого досвіду у дубляжі: «Мале Ведмежа відразу припав мені до душі завдяки чесності та прямолінійності. Воно з тих, хто завжди відверто каже що думає — у цьому ми схожі. Мрія здублювати велику роль жила зі мною давно, оскільки раніше займався озвучуванням на аматорському рівні, проте дубляж — це значно складніша та філігранніша робота. Тому щиро запрошую усіх в кіно! Йдіть та дивіться, яким вийшло Мале Ведмежа у моєму виконанні».

Залишається зазначити, що анімаційну пригоду «Кіт у Чоботях 2: Останнє бажання» покажуть в українських кінотеатрах з 22 грудня.

Фото: надані B&H film distribution

Дивіться також:

Новинки та класика французького кіно: що покажуть на фестивалі «Вікенд у Парижі»

Український фільм «Залізні метелики» покажуть на головному кінофестивалі США «Санденс»

Олена-Крістіна Лебідь станцювала танець “Венздей” (ВІДЕО)