Леся Нікітюк переспівала культову пісню 1990-х “Двоє” гурту “Фантом-2” заради збору на дрон: відео

Два життя, два сонця, два крила, цей шалений світ добра і зла” – свого часу пісня “Двоє” гурту “Фантом-2” з цими словами була супергітом. А сьогодні телеведуча Леся Нікітюк дала їй нове життя – перевтілилась у зірку 1990-х і заспівала гумористичний і драйвовий кавер заради збору на дрони.

Оскільки у “Фантом-2” було двоє учасників, то в кадрі з Лесею є чоловік – усім відомий Богдан Богданович, водій Ле-маршрутки (він же ведучий і актор Ігор Новінчук).

“Друзі, ми збираємо на 2 бойових наземних дрони для 8-го полку Сил Спеціальних Операцій, – закликає Леся Нікітюк. – Коротко про можливості цих дронів: встановлення турелі, дистанційного мінування, проведення медичних евакуацій, висока прохідність, корисне навантаження до 300 кілограм”. Долучитися до збору можна на її сторінці. А поки – оцініть круте відео:

Нагадаємо, пісня “Двоє” з’явилась у 1996 році. До гурту “Фантом-2” входили бодібілдер і співак Роман Матіяш та співачка Ольга Гречко. Гурт проіснував два роки і був мегапопулярним. У жовтні 1996 року вийшов їхній перший альбом  “Зоряні війни”- він розійшовся накладом понад 1 млн аудіокасет. Саме на цьому альбомі вийшов трек “двоє”.

Варто зауважити, Леся ретельно підійшла до відтворення атмосфери і образів епохи:

За рік з’явився другий альбом “Без контролю”. “Фантом-2” був переможцем низки гіт-парадів “Території А” і збирав стадіони.

2012 року Роман потрапив у аварію – його збила автівка. Травми були серйозними і призвели до відмови нирок. Його життя обірвалось 2017 року. Пісня Лесі – не просто спосіб долучитися до святої справи, а й привід понастольгувати і переслухати колись улюблений гурт – або ж відкрити для себе круту українську естраду та електронну музику 1990-х.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Дивіться також:

“Душевно, по-домашньому”: Jerry Heil і Леся Нікітюк поглузували з плачу російської туристки у пісні (ВІДЕО)

Леся Нікітюк записала новий пророчий хіт на честь звільнення Херсона (ВІДЕО)

Леся Нікітюк святкує 36-річчя. 10 пікантних фактів про телезірку