Джамала, Go_A і “ДахаБраха” виступлять на фестивалі Glastonbury

Одразу кілька українських музикантів виступлять на майданчиках одного з найвідоміших і впливових у світі музичного фестивалю – Glastonbury. Він пройде з 22 по 26 червня неподалік міста Ґластонбері у Великобританії.

Цьогоріч гості фестивалю почують Джамалу, а також гурти Go_A і “ДахаБраха”.

Цей фест — легендарна музична подія, на яку з’їжджаються сотні тисяч людей з усієї планети. За 50-річну історію існування Гластонбері на його сцені виступали всі найвідоміші артисти світового масштабу. Декілька років тому фестивальний день на «John Peel Stage», яку ще називають «Сценою нової музики», відкривали Radiohead. Цього ж року така можливість буде у нас!” – радіють учасники від України на Євробаченні 2021. Go_A виступлять 25 червня.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Go_A (@go_a_band)

Того ж дня, проте на іншому майданчику, можна буде почути Джамалу. “Закрию сцену Toad Hall легендарного британського фестивалю. Дуже рада цьому лайву, адже це буде один з перших виступів, де зіграю зі своєю командою і презентую дещо нове”, – інтригує співачка.

Наступного дня, 26 червня, публіку запалять “ДахаБраха” на Pyramid Stage. Вони виступлять на одній сцені із Кендриком Ламаром, Лорд та Даяною Росс.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DakhaBrakha (@dakhabrakha)

Фото: instagram.com/go_a_band

Дивіться також:

Міжнародний музичний фестиваль Odessa Classics 2022 пройде у Естонії

Джамала продає вишиванку, у якій відкривала «Євробачення» в Києві: кошти на ЗСУ (ФОТО)