Михайло Кукуюк, Антоніна Хижняк і Володимир Остапчук озвучили “Братів Супермаріо”: фото

Українські зірки, серед яких телеведучий та комік Володимир Остапчук, акторка театру і кіно Антоніна Хижняк та актор Михайло Кукуюк, приєдналися до команди українського дубляжу захопливої пригоди “Брати Супермаріо в кіно“.

Легендарні персонажі гри Nintendo Super Mario Bros, однієї з культових ігор для геймерів усього світу, десятиліттями були невід’ємною частиною поп-культури. Тож Illumination та Nintendo об’єднали зусилля задля створення анімаційної стрічки про одного з найвідоміших ігрових персонажів — водопровідника Маріо.

Голос Маріо подарував Володимир Остапчук. Маріо — маленький хлопець з Брукліна з великими мріями, чарівний та вольовий, він понад усе цінує братерські стосунки з Луїджі. Проте хвиля невдач наздоганяє водопровідника, і ми знайомимося з ним саме тоді, коли його щойно заснований бізнес летить шкереберть. На додачу прямісінько з Брукліна Маріо опиняється в чарівному Грибному Королівстві, де губить брата. Тож з допомогою принцеси Піч він мусить врятувати Луїджі і довести собі та іншим власну мужність, рішучість і наполегливість.

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Володимир Остапчук – голос Маріо

«Маріо імпонує мені силою волі, твердістю характеру та жагою йти до кінця. Навіть якщо йому щось не все вдається з першого разу, він не втомлюється пробувати знову і знову. Саме тому Маріо має перемогти, тому що він ніколи не опускає рук. А ще нас об’єднує нелюбов до грибів, що згодом грає з нами злий жарт. А от відрізняємося ми, мабуть, вусами, бо я все життя не наважувався їх відростити”, – сміється Володимир.

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Володимир Остапчук

Попри те, що це не перший його досвід у дубляжі, роботу над цим проєктом Остапчук запам’ятає надовго.Маріо – італієць, відповідно нам із командою було важливо відтворити характерний акцент героя. Звісно, що перші спроби зазнавали невдач, а Маріо чомусь нагадував скоріше німця чи грузина, та з часом, після десятків дублів, нам таки вдалося знайти вірне звучання. Тому приходьте в кіно, щоб зацінити мій італійський акцент і наcолодитися незабутнім гумором, яскравим екшном й фантастичною історією, закладеною в сюжет».

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Володимир Остачук

Принцеса Піч, яку здублювала Антоніна Хижняк, є відважною та здібною лідеркою Грибного Королівства та затятою захисницею його жителів. Піч виконує роль наставниці Маріо у його спробах зупинити лиходія Боузера та повернути Луїджі. Тож коли Королівству загрожуватиме небезпека, Піч не зупиниться ні перед чим, аби врятувати мешканців.

«Мила зовнішність разом з внутрішньою силою, харизматичністю та самобутнім почуттям гумору – це те поєднання рис характеру, яке надзвичайно імпонує мені в моїй героїні. Піч войовнича, смілива, а ще готова на все, аби захистити свою землю. Я вважаю, що для нас ця тема актуальна та щемлива як ніколи”, – переконана Антоніна Хижняк.

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Антоніна Хижняк – голос Принцеси Піч

“Новий проєкт Illumination та Nintendo, безумовно, стане однією з улюблених історій, бо попри візуальну красу та глибоке наповнення, він відгукується в мені справжньою ностальгією та яскравими спогадами з дитинства, – зізнається акторка. – А в українському дубляжі анімація заслуговує окремої уваги, адже разом з командою студії LeDoyen ми виклалися на повну, щоб українці отримали максимум задоволення від перегляду. Не буде часу більш підходящого ніж зараз, аби боротися за любов та визнання кожного українського глядача; зробити все, щоб українці дивилися українською».

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Антоніна Хижняк

А от озвучити найлихішого лиходія анімації Боузера, який править Темними Землями та будь-що прагне захопити владу у Грибному Королівстві, випало Михайлові Кукуюку. Боузера уособлює найтемніші сторони зла. Проте занурившись глибше, дізнаємося, що його бажання влади керується набагато простішим мотивом – коханням.

«Якщо відкинути усю зловісність нашого антагоніста, ми побачимо, що в першу чергу ним керує любов. Усе, що Боузер робить – це заради коханої Піч та її визнання, що додає його лиходійству певного щему”, – виправдовує свого героя Михайло.

брати супермаріо в кіно українська озвучка дубляж зірки антоніна хижняк володимир остапчук михайло кукуюк
Михайло Кукуюк озвучив Боузера

“Для мене, як і для великої кількості людей мого покоління, «Супер Маріо» – більше ніж просто гра – це повернення до юності та спогади минулого. А дублювати Боузера, якого в оригіналі озвучив неперевершений співак, актор та музикант Джек Блек, було окремою насолодою. Адже для мене це не просто постать з Голлівуду, а один з тих, ким надзвичайно захоплююся, – зізнається актор і закликає: – Тож обов’язково йдіть в кіно та дозвольте собі і дітям хоча б на пару годин відволіктися від навколишньої реальності».

«Брати Супер Маріо В Кіно» покажуть в українських кінотеатрах з 5 квітня.

Фото: надані B&H distribution

Дивіться також:

“Я наробив багато дурниць”: Володимир Остапчук прокоментував стосунки з колишньою дружиною

Антоніна Хижняк: «Якщо чоловік дурніший за мене, з ним навіть спілкування не складеться, не те що стосунки»