“На червоній площі пам’ятник Бандері”: Сергій Лазановський випустив «Переможну пісню» (ВІДЕО)

Український співак, переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський | RIDNYI представив нову композицію під символічною назвою – «Переможна пісня».

«Разом з командою ми вирішили створити композицію, яка б змогла остаточно переконати всіх, що перемога зовсім близько, потрібно запастись терпінням і докласти максимум зусиль до її пришвидшення», – зазначив співак.

У кліпі Сергій Лазановський перевтілився у ведучого новин, який повідомляє глядачам про перемогу України над ворогом.

Над створенням композиції співак працював із саундпродюсером Романом Калином та продюсеркою Іриною Батюк, яка і стала ідейною натхненницею до написання «Переможної пісні».

Сергій Лазановський не соромиться гучних фраз. «В пісні згадуємо про Степана Бандеру. Людину, яку страшенно бояться московити. Нас називають бандерівцями, але не всі розуміють ідеологію цих людей. Бандерівці – це націоналісти, ті, які хочуть жити у вільній і незалежній Україні, де панує своя мова і своя культура. А пам’ятник Бандері на червоній площі – то страшний сон кожного росіянина! А чому б і ні? Можливо, мрія здійсниться».

Зазначимо, що пісні «Геть з України» та «З С У» стали вірусними у соціальних мережах. Тільки на YouTube їх подивились майже 5 млн користувачів.

Сергій Лазановський | RIDNYIактивно дає благодійні концерти на підтримку ЗСУ та долучається до різноманітних ініціатив рідного Івано-Франківська.

Фото: надані пресслужбою

Дивіться також:

“Геть з України”: пісня переможця «Голосу країни-11» Сергія Лазановського б’є рекорди в мережі (відео)

Україна кохана: «Піккардійська Терція» і SASHKA заспівали дуетну пісню про справжню любов (ВІДЕО)

“Як відгримить війна”: Ада Роговцева і “кіборг” Євген Жуков у кліпі на емоційну пісню Kozak System (ВІДЕО)