“Геть з України”: пісня переможця «Голосу країни-11» Сергія Лазановського б’є рекорди в мережі (відео)

Переможець «Голосу країни-11» Сергій Лазановський|RIDNYI у колаборації з акордеоністом-віртуозом DIRESH записав патріотично-гумористичну пісню «Геть з України». Написана за мотивами польської «Гей, соколи», пісня так припала до душі українцям, що за лічені дні у соцмережах зібрала 3,25 млн переглядів.

За словами Сергія, музиканти не сподівались на такий успіх композиції, а просто хотіли підняти патріотичний дух українського народу. «Пісня вийшла дуже вайбова та націлена на перемогу: геть усіх орків з України. Ми були вражені такою реакцією українців, кількість переглядів вже за перші дні просто зашкалювала. Авжеж, дуже раді, що нас почули мільйони, це надихає на створення класного українського музичного продукту», – говорить Сергій.

Надалі Сергій Лазановський готує нові релізи. Окрім того, співак не залишається осторонь війни в Україні та активно допомагає Збройним силам України: влаштовує онлайн-збори коштів, виступає в центрі рідного Івано-Франківська, а виручені коштитакож відправляються на передову.

Один з реалізованих зборів співака – кошти на придбання автівки Mitsubishi Pajero для прикордонного загону, який захищає нашу країну на Луганщині. Також Сергій Лазановський|RIDNYI активно веде соцмережі: зокрема, у ТікТок публікує патріотичні ролики, демонструючи самобутність української культури.

Фото: instagram.com/s.lazanovskyi_ridnyi

Дивіться також:

“Ми з України”: Тіна Кароль, NK, DZIDZIO та інші топ-зірки заспівали про непереможність народу (ВІДЕО)

Українські та польські музиканти заспівали про щасливе майбутнє України: потужне відео

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)