Перший погляд: моторошний Ніколас Кейдж в ролі графа Дракули у фільмі “Ренфілд” (ВІДЕО)

Кінокомпанія Universal представила перший трейлер та постер свого фільму “Ренфілд“. У ньому глядач вперше бачить моторошного графа Дракулу у виконанні Ніколаса Кейджа.

Комедійний фільм жахів пропонує новий погляд на найзнаменитішого вампіра – очима його помічника Ренфілда. Роль хлопця виконав Ніколас Голт. Граф Дракула – нестерпний бос. В обмін на певні надприродні здібності він добряче псує нерви своєму асистенту.

І Ренфілд прагне іншого життя, в сучасному Новому Орлеані, адже закохується в Ребекку Квінсі, завзяту патрульну полісменку.

Вигаданий Бремом Стокером граф Дракула став культовим персонажем у масовій культурі. Екранних інтерпретацій вампіра-аристократа теж існує чимало. Ніколас Кейдж, для якого “Ренфілд” сане першою після дестилітньої перерви роботою на велику студію, готувався до ролі, вивчаючи, як Дракулу зобразили на екрані Бела Лугоші в першому фільмі 1931 року, Френк Ланджелла у “Дракулі” 1979 року та Гері Олдман у “Дракулі Брема Стокера” 1992 року.

Роздумуючи, що нового і цікавого він може привнести в образ, Кейдж вирішив зосередитися на пластиці і рухах свого героя. Натхнення актор шукав у картинах «Американський перевертень в Лондоні» 1981 року, «Дзвінок» 1998-го та «Втілення зла» 2021-го.

ніколас кейдж ніколас голт ренфілдніколас кейдж ніколас голт ренфілд

ніколас кейдж ніколас голт ренфілд

Також у фільмі “Ренфілд” зіграли Аквафіна, Бен Шварц, Адріан Мартінес і Шогре Аґдашлу.

Прем’єра фільму “Ренфілд” запланована на квітень 2023 року.

Фото: instagram.com/universalpictures

Дивіться також:

Пристрасті і розпуста: вийшов український трейлер фільму “Вавилон” із Марго Роббі і Бредом Піттом (ВІДЕО)

Без зайвих слів: приголомшливе японське німе кіно