Ніколь Кідман знову зіграє в серіалі, який обіцяє стати таким же гучним, як її попередні гіти “Велика маленька брехня“, “Знищення” чи “Дев’ять ідеальних незнайомців“. Акторка приєдналася до касту серіалу “Левиця” – проєкту Paramount+.

Про що серіал “Левиця”

Левиця” за жанром – шпіонський трилер. Це драматична історія, на яку авторів надихнула реальна програма ЦРУ “Левиця”. Вона складається із підготованих жінок-морпіхів. Оперативниці підрозділу виконують філігранну роботу, взаємодіючи із жінками на Сході, наприклад, в Іраку чи Афганістані, де згідно з тамтешніми звичаями сторонні чоловіки не можуть вступати в контакт, торкатися місцевих жінок, проводити обшуки тощо. “Левиці” ж здатні підібратися до потенційних загроз набагато ближче.

Саме одному із завдань присвячений серіал. За сюжетом, жінці-морпіху Круз Мануелос доручено подружитися з донькою терориста, якого переслідує ЦРУ. Її завдання – знайти слабкі точки організації, щоб розвалити її зсередини.

Лайсла Де Олівейра – виконавиця ролі Круз Мануелос у серіалі “Левиця”

Кого зіграє Ніколь Кідман

Кідман дісталася роль однієї із керівниць підрозділу “левиць” в ЦРУ Кейтлін Мід. Вона досвідчена в оперативній роботі та політичних тонкощах гри і на своїй шкурі відчула, як це непросто – бути розвідницею в традиційно чоловічому середовищі і балансувати між роботою і родиною. Кейтлін стає наставницею для молодої і завзятої, проте недосвідченої Круз Мануелос. Цікаво, що спочатку Ніколь стала виконавчою продюсеркою, а буквально днями стало відомо, що також зіграє одну з помітних ролей.

Хто ще із зірок з’явиться в серіалі

Головні жіночі ролі грають Зої Салдана і Лайсла Де Олівейра – саме вона втілить Круз Мануелос, якою опікується героїня Кідман. Автором і шоураннером є Тейлор Шерідан, на рахунку якого популярні серіали “Король Талси“, “Мер Кінґстауна” і “Єллоустоун“. Також у серіалі заграє Морган Фріман.

Зої Салдана виконає одну з головних ролей серіалу “Левиця”

Коли чекати

Дата прем’єри поки невідома – знімання щойно розпочалися на Майорці і триватимуть до лютого. Та з огляду на попередній досвід із проєктами Кідман, є чималий шанс побачити серіал восени 2023 року.

Фото: Shutterstock

Дивіться також:

Офіційно: Netflix зніме другий сезон серіалу “Венздей” – що про нього відомо

Керрі і Шарлотта повертаються: з’явилися перші кадри знімань другого сезону серіалу “І просто так…”(ФОТО)

Как Николь Кидман нашла настоящую любовь после ада с Томом Крузом