Щире кохання і перша роль Селін Діон у кіно: вийшов трейлер ромкома “Знову любов” (ВІДЕО)

В травні в український прокат виходить романтична комедія “Знову любов“, у якій зіграли Пріянка Чопра, Сем Г’юен та – вперше в своєму житті – легендарна співачка Селін Діон. До того ж у картині прозвучать її цілком нові пісні.

За сюжетом, Міра Рей втрачає нареченого, кохання її життя. Намагаючись осмислити і пережити втрату, вона починає слати смс-ки на колишній номер коханого, ділячись почуттями, про які вже не зможе сказати. Проте дівчина навіть не підозрює, що по той бік екрану знаходиться чоловік, якому випадково дістався цей номер. Журналіста Роба Бернса вражає щирість у чудово-сповідальних текстах Міри. І коли йому дали завдання написати статтю про мегазірку Селін Діон, він заручається її допомогою, щоб з’ясувати, як зустрітися з Мірою і завоювати її серце.

Фільм “Знову любов” написаний і зрежисований Джимом Строусом. Йому вдається створювати особливо пронизливі історії про кохання, втрату, горе і зцілення. Наприклад, одна з перших його робіт – “Грейс більше не з нами“: історія ветерана з двома доньками, який втратив дружину-військовослужбовицю на війні в Іраку і має сказати про це донькам і разом пережити трагедію.

в кіно в прокаті травень 2023 романтична комедія про кохання знову любов пріянка чопра селін діон що подивитись
Пріянка Чопра і Сем Г’юен у фільмі “Знову любов”
в кіно в прокаті травень 2023 романтична комедія про кохання знову любов пріянка чопра селін діон що подивитись
Пріянка Чопра і Сем Г’юен у фільмі “Знову любов”

Втім, “Знову любов” – набагато легша історія, світла і піднесена. Побачити її на великому екрані в Україні можна з 11 травня 2023 року.

Фото: B&H distribution

Дивіться також:

Запретная любовь Селин Дион: как юная певица соблазнила взрослого продюсера

Пріянка Чопра вперше показала обличчя однорічної доньки від Ніка Джонаса (ФОТО)

Моніка Беллуччі і Тоні Коллет рулять кримінальним світом у комедії “Мафія Мама” (ВІДЕО)

Донька Мілли Йовович зіграла головну роль у фільмі “Пітер Пен і Венді”: перші кадри (ФОТО)