Музикант та саундпродюсер Morphom випустив особливу пісню-присвяту «Сила Козака». Етнічні мотиви у поєднанні зі звучанням сопілки, сильна чоловіча емоція та чуттєвий текст — це не все, чим зачіпає душі нова робота артиста.

«Ідея пісні та перший куплет виникли за два дні до початку повномасштабної війни в Україні, тоді я ще не знав, що почнеться війна. Початок страшних подій відклав роботу над піснею, та 19 червня на фронті загинув мій племінник Дмитро Дяченко. Отямившись від шоку, я вирішив дописати пісню та присвятити її Дмитру», – розповідає співак.

«На зйомці відео були присутні дві людини: я та моя дружина. Ми поставили камеру на штатив й увімкнули світло та музику — на все вистачило дві години часу. Мабуть, це одна з моїх найшвидших зйомок», – ділиться музикант.

morphom пісня сила козака загиблий племінник

Morphom зізнається, що спочатку соромився показати цю пісню людям, мовляв почнуться болісні для нього запитання : «А чи правдива історія в тексті?» , «Чи не хайпуєш ти на військовій темі?». Але співак вірить, що все відбувається не випадково, і якщо пісня виходить у світ, то нехай це буде прояв його сили – «Сили Козака».

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський та гурт “Гринджоли” переспівали пісню УПА (ВІДЕО)

Про боротьбу за рідний дім: Kalush Orchestra та польський репер Szpaku записали потужну пісню (ВІДЕО)

Леся Нікітюк записала новий пророчий хіт на честь звільнення Херсона (ВІДЕО)