До Дня Незалежності Макс Барських презентував святково-патріотичний сингл «Україна». Нова пісня стала четвертим україномовним треком співака від початку повномасштабного вторгнення і присвячена 31 річниці Незалежності країни

«Усі ці пів року війни я ставлюся до музики як до чогось, що відбувається не зі мною, до чогось із минулого життя. Поки що я не знайшов нового себе. Не до кінця розумію, що буде завтра, мабуть, як і усі ми. Але знаю напевно, що багатьом музика допомагає, зцілює рани. Крізь пісню ми передаємо наші мрії й проєктуємо найсвітліші бажання”, – зізнається співак.

Про свою нову роботу Макс Барських говорить так: «Україна» – це пісня-мрія. Я вірю в таку перемогу, коли вся країна стає єдиною незламною родиною. Україна – це сім‘я, в якій люблять і розуміють».

Презентація треку Макса відбулася на офіційному YouTube-каналі співака, а телевізійну версію пісні можна буде почути в колаборації з українськими виконавцями нового покоління – KOLA, Вася Демчук, ROXOLANA та TVORCHI – в рамках святкового концерту до Дня Незалежності в ефірі «Єдиних новин».

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Даніель Салем знявся у кліпі Злати Огнєвіч до Дня Незалежності “Лелека” (ВІДЕО)

“Душевно, по-домашньому”: Jerry Heil і Леся Нікітюк поглузували з плачу російської туристки у пісні (ВІДЕО)

“На землі, в повітрі і на морі”: DZIDZIO, Пономарьов і Горбунов обіцяють знищити ворога в новій пісні (ВІДЕО)