Смачні, корисні і гарні сирники – найкращий варіант сніданку. Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує свій варіант сирників. Він готує їх у духовці і робить не солодкими, а солоними, із пряною зеленню.
Інгредієнти:
- Жирний кисломолочний сир – 350 г;
- Борошно – 1 ст. л.;
- Манка – 2 ст. л.;
- Пряна зелень – 30 г;
- Яйце – 2 шт.
Соус:
- Сметана – 200 г;
- Кінза – 20 г;
- Лимонний сік – 30 г;
- Сіль, перець.
View this post on Instagram
Спосіб приготування:
Змішуємо інгредієнти, робимо сирники. Ставимо у духовку, випікаємо до готовності. Сирнички подаємо з зеленню та соусом. Смачного!
Фото: Shutterstock
Дивіться також:
Як заготувати зелень на зиму: сушіння з овочами, заморозка в маслі та інші лайфхаки шеф-кухаря