Ідеальний сніданок: солоні сирники з зеленню за рецептом Ектора Хіменес-Браво

Смачні, корисні і гарні сирники – найкращий варіант сніданку. Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує свій варіант сирників. Він готує їх у духовці і робить не солодкими, а солоними, із пряною зеленню.

Інгредієнти:

  • Жирний кисломолочний сир – 350 г;
  • Борошно – 1 ст. л.;
  • Манка – 2 ст. л.;
  • Пряна зелень – 30 г;
  • Яйце – 2 шт.

Соус:

  • Сметана – 200 г;
  • Кінза – 20 г;
  • Лимонний сік – 30 г;
  • Сіль, перець.

Спосіб приготування:

Змішуємо інгредієнти, робимо сирники. Ставимо у духовку, випікаємо до готовності. Сирнички подаємо з зеленню та соусом. Смачного!

Фото: Shutterstock

Дивіться також:

Паляниця з полуницею: рецепт Ектора Хіменес-Браво

Як заготувати зелень на зиму: сушіння з овочами, заморозка в маслі та інші лайфхаки шеф-кухаря