У День Незалежності України співачка Tayanna представила оптимістичну пісню та кліп «Дороги». У тяжкий час для держави, що півроку знаходиться у стані війни, артистка змогла віднайти влучні слова, що мотивують на перемогу і “програмують” зміни на краще.

“Пісню «Дороги» я написала, коли вперше потрапила до Польщі під час війни, – згадує артистка. – Я розмістилася в крихітному номері готелю, відчуття дому зникло зовсім, прийшло розуміння, що дорога до нього закрита. Мені було важко уявити, що так зараз живуть мільйони людей — і ніхто з них не знає, коли знов опиниться вдома та побачить рідних. Я плакала і писала цю пісню, згадуючи своє минуле життя: скільки доріг я обійшла та скільки очей побачила».

Війна стосується кожного – зараз всі наші глибокі страхи, увесь стрес сплили назовні. Багато людей, з якими спілкувалася Tayanna, ділились із нею відчуттями психологічного тиску та певного відчуження: жалітися не можна, треба бути сильним, ти ніби увесь час сам на сам зі своїми проблемами та переживаннями. У перервах між цими розмовами, у щирому бажанні розрадити колективний біль, і була народжена пісня та ідея кліпу «Дороги».

«Дороги» — надихаюча мотивація від співачки, яка наголошує, що навіть в тому мороці, в якому ми зараз перебуваємо, можна віднайти проміння світла. Вони знаходяться всередині нас. Використовуючи образи польових квітів, Tayanna пропонує пригадати наше колективне дитинство, дорогу до бабусі в рідне село — часи, коли ми вміли радіти простим речам та навколишній природі.

Tayanna  пісня дороги війнаTayanna  пісня дороги війнаTayanna  пісня дороги війна

За словами співачки, найкращі ліки від сьогоднішнього стресу — це саме спроби віднайти той прекрасний «внутрішній рідний край». Треба пройти шлях до самого себе, пригадати, що тебе формувало і робило щасливим — тоді навколо встеляться самі лише квіти. І це відчуття подарує наснагу долати всі труднощі та випробування сьогоднішнього дня.

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

“Ти моя половина”: Макс Барських зізнається в любові до України у новій пісні (ВІДЕО)

Даніель Салем знявся у кліпі Злати Огнєвіч до Дня Незалежності “Лелека” (ВІДЕО)

“На землі, в повітрі і на морі”: DZIDZIO, Пономарьов і Горбунов обіцяють знищити ворога в новій пісні (ВІДЕО)

“Душевно, по-домашньому”: Jerry Heil і Леся Нікітюк поглузували з плачу російської туристки у пісні (ВІДЕО)