До слів “кохаю” і “люблю”, якими українці висловлюють любов, війна додала ще одне. «Як ти?» — нове «я люблю тебе». Саме цьому простому питанню, за яким криється справжня турбота, почуттям і переживанням війни присвятив свою нову пронизливу пісню гурт The Hardkiss.

“З питання «Як ти?» починається мій кожен ранок, день і вечір з батьками, командою, друзями. Як і в кожного українця, – говорить фронтвумен гурту Юлія Саніна. – У цих двох словах наша любов, турбота, переживання, страх. Найважливіше, щоб відповіли на дзвінок та повідомлення, лише тоді видихаєш.

Місяць я не наважувалася сісти писати, мене охоплювала ненависть і лють. А потім я вирішила, що не зможу інакше пережити ці емоції, потрібно викричати цей біль. Я відчуваю, що будуть ще написані пісні про вдячність і захоплення нашою нацією в боротьбі з російськими окупантами. Пісні про кохання, про надію… А поки що — «Як ти?».

Пісня «Як ти?» доступна на всіх стримінгових платформах. Кошти від прослуховувань пісні підуть на гуманітарні потреби, викликані військовим вторгненням росії на територію України.

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Pink Floyd та Андрій Хливнюк заспівали пісню українських січових стрільців і оголосили благодійний збір (ВІДЕО)

Макс Барських записує пісню на підтримку ЗСУ — відеотизер

Сергій Жадан присвятив нову пісню дітям війни (ВІДЕО)