Від кінця лютого головні новини України – про війну і звитяжну боротьбу українського народу. Зірки борються за цю мету по-своєму. Олександра Заріцька, Артем Пивоваров, Сергій Танчинець, Фагот та інші зірки разом із гуртом «Скрябін» записали нову версію їхнього хіта «Місця щасливих людей». Одна з найвідоміших ліричних пісень групи, яку Андрій Кузьменко свого часу присвятив різним містам світу, де колись переживав моменти щастя, зазвучала по-новому, про міста України, що героїчно протистоять загарбникам у війні.

Ідея оновити пісню належить продюсеру, співзасновнику музичної премії YUNA Павлу Шильку. Текст пісні був відредагований – зазвучали теплі слова про Київ, Ірпінь, Харків, Маріуполь, Херсон…

Ініціативу Павла підтримав гурт «Скрябін» та його нинішній вокаліст Yurcash – він, о речі, служить у ЗСУ. До створення нової версії також були залучені провідні українські виконавці: Олександра Заріцька (KAZKA), Артем Пивоваров, Сергій Танчинець (БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ), Фагот (ТНМК), Наталія Могилевська, Ivan NAVI, Руслана.

Для презентації пісні було створено відео, в якому використані зйомки українських міст, які в ній згадуються.

Прем’єра пісні розпочинає збір коштів на підтримку українських медійників, постраждалих від російської агресії. Їхні історії збирає проєкт “Медійне Серце України” від Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. Збір коштів буде проводитись на БО «Благодійний фонд імені Кузьми Скрябіна».

Фото: Shutterstock

Дивіться також:

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)

«Горить-палає техніка ворожа»: Пономарьов, Хома, Тополя і Кошовий написали переможну пісню (ВІДЕО)

Дам’яно Давід із Maneskin послав Путіна за кораблем зі сцени фестивалю Coachella