Музичний супергерой: третім тренером “Голосу країни-13” став Килиммен

“1+1 Україна” продовжує розкривати інтригу щодо тренерського складу вокального проєкту “Голос країни-13”. До Юлії Саніної та Артема Пивоварова доєднається український музичний герой – Килиммен.

Артист був учасником легендарного гурту Kalush Orchestra, що приніс Україні перемогу на Євробаченні-2022. Хто саме ховається за маскою Килиммена – інтрига. “Але відомо, що за часи існування гурту Kalush Orchestra у цьому образі було декілька різних артистів, від вокалістів і до брейкдансерів”, – додають туману в “Голосі країни“.

голос країни 13 журі тренери килиммен
Килиммен – новий тренер “Голосу країни”-13

“Килиммен – це дуже неочікуваний вибір тренера. Адже це справжній сучасний супергерой, який уособлює українську музику та втілює нашу ідентичність. Це неймовірний місток, який ми плануємо прокласти в цьому сезоні між лінійним телебаченням та диджитал-інноваціями. Але головне – хто ж ховається всередині образу цього супергероя. Я впевнений, що глядачі будуть дуже здивовані, коли це дізнаються”, – каже Володимир Завадюк, продюсер “Голосу країни”.

голос країни 13 журі тренери килиммен

А тим часом нагадаємо: талановиті вокалісти мають останній шанс, аби потрапити на “Голос країни”, адже 15 червня завершується кастинг. Проєкт шукає вокалістів від 16 років, які мріють, аби їхній спів почули мільйони. Для того, щоб пройти онлайн-кастинг потрібно заповнити анкету на сайті casting.1plus1.ua у розділі “Голос країни” та завантажити туди відеоролик або посилання на відео свого співу.

Фото: надані 1+1

Дивіться також:

Юлія Саніна стала першою тренеркою 13 сезону проєкту “Голос країни” (ВІДЕО)

Артем Пивоваров став тренером “Голосу країни”-13

Переможниця «Голосу країни» Марія Квітка записала пісню на слова Шевченка