Надія Дорофеєва і Артем Пивоваров записали пісню разом. Вони чуттєво та емоційно заспівали композицію “Думи” – на вірш Тараса Шевченка.

Головні новини України сьогодні пов’язані із 100-м днем повномасштабного вторгнення росії в нашу країну. Саме цій події присвятили музиканти свій дует. Він став частиною проєкту Пивоварова “Твої вірші, мої ноти“, у якому музикант дає сучасне життя українській класиці.

Найголовіші і найоперативніші новини дня – на порталі UKR.NET

“100 днів війни. 100 днів болю, суму та надії. Дуже важко залишатися з цими важкими думками наодинці. Тому нам всім потрібно не потонути в них, допомогти собі та країні випливти, вистояти, зберегти себе. Дякую тобі, Артеме, за наш чуттєвий дует та за проєкт «Твої вірші, мої ноти», завдяки якому українська культура має можливість жити та голосно звучати”, – розчулено прокоментувала роботу Надя.

“Ми переживаємо нелегкі часи… Ми знаємо, що музика має властивість лікувати і зцілювати. Ми знаємо, що вона є силою не тільки ментальною, а і фізичною.
Дивлячись це відео на нашому YouTube каналі, ви допомагаєте нам передавати донати на допомогу тим, хто цього потребує. Ми разом з вами робимо надважливу справу! – закликає Артем Пивоваров.

Фото: instagram.com/pivovarovmusic

Дивіться також:

Алла Мазур читає поезію про любов на війні у проєкті «Буремні вірші» (ВІДЕО)

«Вільна та непокірна»: Наталія Могилевська представила пісню про війну і передчуття перемоги (ВІДЕО)

«До славної Перемоги нам дорога одна»: гурт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» представив пісню про війну «24/02»