Гурт “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” випустив пісню під назвою «24/02» та відеороботу на неї.  Назву пісні дала трагічна дата, яка назавжди залишила відбиток у серцях та долях українців – повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну. Ранок, що назавжди поділив життя кожної людини в Україні на «до» та «після».

Люди щодня постають перед питанням: а якщо б цього не було, якби ми могли повернути час у зворотному напрямку. Ці роздуми і надихнули Сергія Танчинця на створення пісні «24/02». Він же виступив співрежисером кліпу разом із Артемом Григоряном.

На початку відео – обстріли і руйнування, біль та горе… Але, годинник, стрілки якого йдуть назад, намагається «відмінити» події. Зруйновані будівлі у Харкові, Маріуполі, Ірпені та інших містах по цеглинах складаються до свого первинного стану. Нам би дуже хотілось, аби усього цього з нами ніколи не відбувалось! Проте – «Як би нас не боліло, як не горіла б душа, до славної Перемоги нам дорога одна».

без обмежень сергій танчинець музика пісня 24 02

без обмежень сергій танчинець музика пісня 24 02

“Життя змінилося назавжди. Та, не зважаючи ні на що, ми віримо в ЗСУ і знаємо, що після нашої Перемоги буде міцна, вільна та, справді, незалежна держава», – говорить Сергій Танчинець.

Фото: надані прес-службою

Дивіться також:

«Моє серце — сталь! Моя кров — Азов!»: гурт KOZAK SYSTEM присвятив пісню легендарному полку (ВІДЕО)

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)

«Боремося та усіх поборемо»: TVORCHI записали пісню про стійкість українців (ВІДЕО)