“Боремося та усіх поборемо”: TVORCHI записали пісню про стійкість українців (ВІДЕО)

Дует TVORCHI у супроводі симфонічного оркестру заспівав про силу українського духу. У новій пісні гурту йдеться про об’єднання та стійкість українців, а відео сповнене величі та чуттєвості.

Кліп знімали у спорожнілому з 24 лютого театрі, де знову запанувало життя: музиканти репетирували свої партії, знімальна група налаштовувала світло та камери, артисти готувалися у гримерних кімнатах.

“Ми знімали в осередку культури – українському Театрі. Тому, де оживають твори Лесі Українки та Івана Нечуя-Левицького в Тернополі, куди приходять наповнитися українські родини у Києві і який був жорстоко зруйнований у Маріуполі, – говорять Ендрю і Джефрі. – Тому що можна знищити стіни, та неможливо вбити наші цінності. Про це ми і співаємо у нашій пісні: “Боремося та усіх поборемо”.

У арт-відео артисти в лаконічних і вишуканих образах: чорному та білому смокінгах від FROLOV з дбайливо вишитим гербом під серцем. У Ендрю – з червоною хустинкою, символом пролитої крові, а у Джефрі – чорною квіткою, символом боротьби.

творчі tvorchi нова пісня війна україна боремосятворчі tvorchi нова пісня війна україна боремосятворчі tvorchi нова пісня війна україна боремосятворчі tvorchi нова пісня війна україна боремося

Режисер відео Олексій Бондар розповів, що головною його ідеєю було показати незламність українців: “Навіть у такий важкий час ми проявляємо творчість, ми створюємо, ми мріємо, віримо у своє майбутнє і культуру. Ми боремося. Маю надію, що кожен, хто буде дивитися відео “Боремося” відчує силу та єдність, яка зараз тече в крові кожного українця”.

Фото: надані прес-службою

Дивіться також:

«Моє серце — сталь! Моя кров — Азов!»: гурт KOZAK SYSTEM присвятив пісню легендарному полку (ВІДЕО)

Кращі кавери на пісню «Stefania», яку Україна представляє на Євробаченні 2022 (ВІДЕО)

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)