Сьогодні, 10 травня, у Турині відбудеться перший півфінал конкурсу Євробачення 2022. Україну на ньому представляє Kaluch Orchestra із піснею “Stefania”.
Букмекери дають українцям феноменально високі шанси на перемогу. І хлопці таки вже перемогли – їхню “Стефанію” співає вся Європа. Світові зірки, конкуренти по Євробаченню і молоді виконавці – усі надихнулися роботою Kaluch Orchestra.
Пропонуємо найцікавіші кавери на пісню “Stefania” – і бажаємо успіху нашим хлопцям у Турині!

Представники Фінляндії, знаменитий гурт The Rasmus разом із Kalush Orchestra неймовірно заміксували “Stefania” та свою пісню-візитівку “In the shadows” – відео одразу стало хітом!

Іще одні конкуренти Kalush Orchestra на Євробаченні – насправді щирі наші друзі. Латвійський гурт Citi Zēni зробив чуттєвий кавер на “Стефанію“. А якщо врахувати, як послідовно і потужно Латвія підтримує Україну у війні, ми вболіватимемо саме за цих хлопців!

Аліна Паш була головною конкуренткою Kaluch Orchestra на національному відборі. Більше того, за підрахунками, саме Аліна мала їхати до Турину. Проте навколо відбору стався скандал, і зрештою в Італії виступлять хлопці. Та Україна і музика єднають – і Аліна зробила цікавий кавер на “Стефанію“, заміксувавши її із “Gangsta’s Paradise” Coolio та віршем Андрія Малишка “Пісня про рушник”. “Присвячую цей кавер своїй мамі в її день народження і бажаю перемог Україні на всіх фронтах та зокрема Kalush Orchestra на Євробаченні”, – написала Аліна.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alina Pash (@alinapash)

Неабияк надихнулися і молоді виконавці. Чернівецький гурт ZAPAL грає інструментальну версію “Стефанії” просто неба, на території знаменитого університету.

А вихованці Вокальної майстерні Іларії, співочі українські діти, яких війна розкидала по світу, записали з усіх усюд рідні слова про маму – і зробили ніжний дівочий мікс.

Фото: instagram.com/kalush.official

Дивіться також:

Jerry Heil і KALUSH ORCHESTRA записали пісню на честь візиту Анджеліни Джолі в Україну (ВІДЕО)

Вспомнить все: песни от Украины на «Евровидении» с 2003 по 2022 годы