Голос Ніни Матвієнко ожив за допомогою штучного інтелекту в новій пісні Тоні Матвієнко “Ти – це я” (ВІДЕО)

Співачка Тоня Матвієнко присвятила пам’яті про маму, героя України та народну артистку України Ніну Матвієнко, нову пісню. Робота “Ти – це я” – емоційний монолог доньки, який наприкінці стає діалогом: для треку нейромережа відтворила голос Тоніної мами.

За допомогою штучного інтелекту творча група оживила голос Ніни Митрофанівни. Її фраза “А я — це ти” перериває монолог Тоні.

Співачка каже, сенс пісні в тому, що для своїх батьків ми завжди залишаємося маленькими. Вони наділили нас силою життя, а з часом ми й самі маємо стати підтримкою для тих, хто від нас залежить.

“Ми — продовження наших батьків. В пісні “Ти — це я” себе впізнають багато людей, — впевнена Тоня. — Ми можемо бути не схожими зовнішньо зі своїми батьками. Але у багатьох випадках звички, голос, рухи ідентифікують нас як дітей своїх батьків. Це складно пояснити словами, але можливо за допомогою творчості. Пісня “Ти — це я” саме про це”.

тоня матвієнко ніна штучний інтелект оживила голос нова пісня ти це ятоня матвієнко ніна штучний інтелект оживила голос нова пісня ти це ятоня матвієнко ніна штучний інтелект оживила голос нова пісня ти це я

Лаконічна чорно-біла гама образів співачки нагадує про світлини зі старих сімейних альбомів, інтер’єр та атмосфера підсилюють відчуття, що наша спадщина є безцінною.

тоня матвієнко ніна штучний інтелект оживила голос нова пісня ти це ятоня матвієнко ніна штучний інтелект оживила голос нова пісня ти це я

Зазначимо, що 19 березня відбудеться сольний концерт Тоні Матвієнко в столичному  Pepper`s Club.

Фото: надані пресслужбою

Дивіться також:

“Я подумки з нею розмовляла”: Тоня Матвієнко – про життя без мами

Сік землі: Тоня Матвієнко присвятила пісню мамі (ВІДЕО)

Воїнам живим і небесним: Юрко Юркеш Юрченко записав щемку пісню-присвяту до других роковин великої війни (ВІДЕО)