Співак Макс Барських представив нову піснюанглійською мовою, під назвою “5 Missing Calls” . Це перший трек із запланованого англомовного альбому, що його артист випускає на всесвітньо відомому лейблі Warner Music Poland, із яким уклав контракт.

Новий трек і mood-відео на нього присвячені аб‘юзивним стосункам, які артист мав у минулому. “У пісні “5 Missing Calls” я веду діалог зі своїм уявним другом про наболіле. В житті майже кожного з нас трапляються аб’юзивні взаємини. І, як правило, їх дуже важко розірвати за власною ініціативою. Саме в такі моменти важливо чути голос друга. У мене дуже теплі стосунки з моїми слухачами, вони для мене друзі, а я для них. Ми завжди можемо і маємо допомагати один одному”, – ділиться думками стосовно прем’єри Макс.

Першими нові треки музиканта почують відвідувачі концертів міжнародного туру Bestseller World Tour, в межах якого й відбудеться презентація.

5 Missing Calls макс барських англомовий альбом

“За останній рік Польща стала другою домівкою майже для кожного українця, який зміг знайти не лише прихисток та безпеку в цій країні, а й перспективи для персонального та культурного розвитку. І я радий, що моя нова музика буде з’являтися на лейблі зі світовим ім’ям. Щиро вдячний за довіру”, – коментує співпрацю із Warner Music Poland Макс Барських.

5 Missing Calls макс барських англомовий альбом

Генеральний директор лейблу Адріан Чепіхал зауважив: “Ми дуже раді, що фанати почують нову музику від Макса саме завдяки нашій підтримці. “5 Missing Calls” — це неймовірна пісня, яка, ми впевнені, приверне увагу слухачів у всьому світі”.

Фото: PR-служба

Дивіться також:

Макс Барських пригадав дитинство у Херсоні і показав рідкісні дитячі фото

Чуттєва лавсторі: KAZKA записали пісню “Без кохання” про роман Саші Заріцької (ВІДЕО)

Новий драйв: Юлія Саніна переспівала гіт Гайтани “Два вікна” (ВІДЕО)