Найсильніша любов: Jerry Heil і солісти ансамблю ЗСУ M-Force записали пронизливу “Колискову” (ВІДЕО)

Співачка та авторка музики Jerry Heil разом із квартетом M-Force, солістами ансамблю ЗСУ, записали особливу пісню. Вони надали словам народної колискової пронизливого і драматичного звучання. Адже багато дітей втратили на війні тат і мам, багато – чекають з фронту.

Від імені батька, який воює, мами, яка збирається долучитися до війська, побратимів, які заколисують пораненого бійця, артисти промовляють слова втішання, замовляння захисту.

“В цій пісні весь біль матері, що співає своїй дитині востаннє перед тим, як за покликом серця піти захищати рідну землю. Головна мета кожної українки та українця сьогодні — зробити все, щоб завтра ця пісня в мирній тиші лунала над колисками наших дітей та нащадків”, – каже Яна Шемаєва (Jerry Heil).

“Що може бути сильнішим за любов батьків до своєї дитини? Колискова – пісня матері і тата, молитва за дитину, за збереження її спокою та благословення на добру долю”.

Режисером кліпу став Станіслав Черкас.

Хотілось би сподіватися, що це не остання спільна робота Jerry Heil і M-Force – ось як гарно у їхньому спільному виконанні звучить іще одна пісня Яни:

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Jerry Heil (@thejerryheil)

Фото: instagram.com/thejerryheil

Дивіться також:

Закохані бойовий медик і волонтерка стали головними героями кліпу гурту “Фіолет” (ВІДЕО)

“Душевно, по-домашньому”: Jerry Heil і Леся Нікітюк поглузували з плачу російської туристки у пісні (ВІДЕО)

Дай серцю волю: Марія Квітка випустила особливий альбом зі старовинними піснями