Напередодні Дня Незалежності Оля Полякова представила нову пісню, якою висловила щире захоплення і вдячність українським захисникам, енергетикам, медикам і волонтерам. Саме їх, справжніх героїв, артистка зняла в своєму кліпі “Дякую”.

Обличчя деяких глядачу знайомі, когось він побачить вперше і зможе теж висловити свої щирі слова подяки. Відео для Полякової зняла відома українська режисерка-постановниця Катя Царик.

“Найбільше мені сподобалось те, що в цій пісні звучить слово “Дякую”. Це те, про що я весь час думаю. У цей жахливий для усіх нас період життя, нам завжди треба знаходити те, за що і кому подякувати, – каже режисерка. – Я дуже вболіваю за цей кліп і рада, що Оля запросила мене для такої дуже відвертої та кіношної роботи. Для мене це класний досвід і якраз, напевно, це єдина тема та єдина стилістика, в якій зараз я готова працювати”.

Ідея для кліпу народилася миттєво. У кадрі показані обличчя тих людей, яким ми завдячуємо своїм життям. І настане час, зможемо подякувати усім мільйонам українців, які здобули перемогу у звитяжному протистоянні з цинічним і жорстоким ворогом.

оля полякова пісня про військових волонтерів дякую
Оля Полякова в кліпі “Дякую”
оля полякова пісня про військових волонтерів дякую
Оля Полякова на зніманнях кліпу “Дякую”
оля полякова пісня про військових волонтерів дякую
Катя Царик, режисерка

Героями кліпу стали: Валентин Науменко «НАУМ», спецпризначенець ЗСУ; Світлана Легка, військова волонтерка; Михайло Діанов, український військовослужбовець, старший сержант 36 ОБрМП Збройних сил України, оборонець Маріуполя, учасник російсько-української війни; Назар Грабар “Рейнджер”, військовослужбовець ЗСУ; Оля Зайцева, волонтерка, яка займається евакуацією з зони бойових дій; Наталія Лелюх, лікарка-гінекологіня, медична волонтерка; Євгенія Емеральд «Жанна д’Арк», військова снайперка, з донькою Афіною; Анастасія Тиха, засновниця притулку для тварин-інвалідів і зооволонтерка; Ярина Гордієнко, волонтерка, акторка; Олексій Суровцев, зоозахисник «Бородата котомамуля»; Ірина iSky та Павло Зайченки, арт-дует «Вони разом», військовослужбовці ЗСУ; Олександр Пирогов, енергетик ДТЕК; Назар Борознюк, реабілітолог дитячої лікарні «Охматдит»; Катерина Коверега «Ангел», волонтерка, донька загиблого Героя України Дмитра Ковереги.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Дивіться також:

Тайра зіграла лицаря світла в кліпі “Не віддавай своїх темряві” гурту “Юкіз” (ВІДЕО)

Макс Барських записав “Тумани” українською і готує україномовний альбом (ВІДЕО)