Макс Барських записав “Тумани” українською і готує україномовний альбом (ВІДЕО)

Співак Макс Барських зайнявся перекладом своїх гітів українською – і сьогодні випустив пісню і відео “Тумани” в новому звучанні. Цей сингл стане першим в новому альбомі, першому повністю україномовному.

Зорепад” – таку назву отримав альбом – стане восьмим в дискографії Барських. І він вийде 8 вересня.

«Новий альбом «Зорепад» та всі пісні, які увійдуть до нього, я виношував майже рік. Проїхавши містами України й зустрівши своїх людей, я відчув потребу подарувати улюблені пісні українською мовою. Просто хочу, щоб вони належали нам з вами та нашим дітям! «Тумани», «Береги», «Подруга-ніч», «Лий, не жалій» – усі вони лунатимуть соловʼїною в студійній якості”, – обіцяє Макс Барських.

Але старі гіти – не все, що ми почуємо від артиста. “На вас чекають шість абсолютно нових пісень, про які розповім згодом», – каже співак.

макс барський переклав хіти українською новий україномовний альбом зорепад
Обкладинка нового альбому Макса Барських “Зорепад”

Майбутній реліз Макса Барських налічуватиме 10 композицій. Його умовно можна розділити на дві емоційні частини: 4 супергіта – переклади головних бестселерів музиканта, які виконавець вже презентував своїм прихильникам під час туру «Знайти себе», а також 6 абсолютно нових композицій, які уособлюватимуть «мрії, що не здійснилися»; «мрії, які загадали знов», «про любов до себе та пошук кохання» і «нове життя».

Фото: надані Secret Service EA

Дивіться також:

“Ти моя половина”: Макс Барських зізнається в любові до України у новій пісні (ВІДЕО)

Тайра зіграла лицаря світла в кліпі “Не віддавай своїх темряві” гурту “Юкіз” (ВІДЕО)

Макс Барських пригадав дитинство у Херсоні і показав рідкісні дитячі фото