Макс Барських тримає слово і поступово викорінює пісні російською мовою у своєму репертуарі. Перевтілень також зазнають й золоті гіти виконавця. І 9 червня на благодійному концерті в Києві Макс на чисельні запити своїх прихильників уперше виконав українською мультиплатиновий гіт «Тумани». 

«Скажу відверто, для мене перекладати пісні складно. Поки мене не все влаштовує в тексті, але попри складнощі, «Тумани» – це особистий виклик. Це символ моєї творчості, і я хочу, щоб він цілком належав Україні», – каже про премʼєру Макс.

Уже зовсім скоро нова версія хіта зʼявиться на цифрових майданчиках, монетизація з якого піде на цільову допомогу ЗСУ. А тим часом прихильники Барських в соцмережах діляться відео з концерту.

Серед глядачів цього виступу були підопічні фонду Future For Ukraine – центру підтримки родин військових, які проходять програму реабілітації після протезування і для яких психологічна підтримка вкрай важлива, медсестри з центрального шпиталю й пацієнти «Асоціації соціальної адаптації та реабілітації інвалідів та учасників АТО».

макс барських пісні українськоюмакс барських пісні українськоюмакс барських пісні українською

макс барських пісні українською

250 тис. грн з прибутку від цього виступу буде перераховано на гуманітарну допомогу постраждалим в результаті підриву росіянами Каховської ГЕС. Окрім цього, під час зіркового аукціону від Osocor було зібрано 270 тис. грн, які будуть спрямовані на потреби 110 окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка

Фото: надані Secret Service

Дивіться також:

Закохані бойовий медик і волонтерка стали головними героями кліпу гурту “Фіолет” (ВІДЕО)

Сестри Завальські з дуету Альбі заспівали «Йшла дівчина лучками» в стилі естради 60-х: стильне відео

“Люблю”: Маша Єфросиніна і Артем Пивоваров заспівали разом (ВІДЕО)