Вчора на телеканалі “1+1 Україна” відбувся суперфінал європейського сезону “Голосу країни-13”. За перемогу змагалися 8 учасників із різних команд. У останній етап 13 сезону пройшли два вокаліста: військовий тилового забезпечення, 24-річний Юрій Городецький із команди Dorofeeva, а також комісований за станом здоров’я військовий, 25-річний Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова.

За результатами глядацького голосування переможцем став Михайло Панчишин, більш відомий за позивним Ptashkin. Свою перемогу вокаліст присвятив побратимам. “Як би там не було, перемогли ЗСУ. Шнайдер, я обіцяв, що про наших пацанів не забудуть. «Прапор», «Грошик», «Ґозд». Наступна пісня написана про них, про наших хлопців. Я буду далі нести славу і йти цей шлях. Величезне дякую Артему. Хочу передати привіт всім “Бойовим бобрам”, – сказав Михайло зі сцени. 

 

Сьогодні в ефірі  “Сніданку з 1+1” Михайло Панчишин поділився емоціями, які відчуває після перемоги, розповів, чи готує спільну роботу зі своїм тренером та що зробить з кубком переможця.

Артем Пивоваров каже, що після перемоги вони вирішили передати нагороду на благодійність: “Зараз ми хочемо офіційно оголосити, що цей кубок ми розіграємо на наших сторінках у соціальних мережах, тому хочемо звернутись до нашої багатомільйонної аудиторії, до наших українців, щоб вони донатили, адже ці кошти будуть спрямовані на адресну підтримку наших військових, а саме підрозділу Михайла “Бойові бобри””.

голос країни 13 міша панчишин

Михайло оголосив, що вже незабаром вони з Пивоваровим презентують спільну роботу. “За три тижні ми випускаємо спільну пісню з Артемом та усіма іншими учасниками нашої команди. Ця пісня була створена на слова живої української легенди – поетеси Ліни Костенко, яка люб’язно дозволила покласти її вірш “Відмикаю світанок скрипковим ключем” на музику. Разом із командою ми вже записали пісню і зняли кліп, тому дуже скоро презентуємо його і сподіваємось на вашу підтримку”, – каже Панчишин. 

До того ж, Михайло поділився своєю головною мрією. “Військовому, який повертається після окопів та бойових дій, дуже важко. Йому нічого не цікаво, нічого не хочеться і тільки друзі, наставники можуть витягнути з цього стану. Для мене такою людиною став Артем, він постійно казав: давай, це твій шлях, треба його проживати. Ти прокидаєшся зранку і нічого не хочеться робити, а потім ти включаєшся і люди, які у тебе вірять, вдихають життя. Я хотів би, щоб кожен військовий, який повертатиметься, мав друзів, рідних, які будуть його підтримувати, займати якимись справами і цим реабілітувати військового”, – каже Панчишин. 

Фото: надані 1+1

Дивіться також:

Переможець «Х-фактор»-8 Міша Панчишин воює в ЗСУ: про 14-годинний бій, контузію і нові пісні

Про пережите на передовій: Міша Панчишин PTASHKIN презентував першу воєнну пісню (ВІДЕО)