Переможець «Х-фактор»-8, музикант Міша Панчишин, який виступає під псевдонімом PTASHKIN, від початку повномасштабного вторгнення брав участь у боях на Київщині, у складі спецпідрозділу ЗСУ. А згодом воював під Бахмутом пліч-о-пліч зі своїм продюсером та відомим українським режисером – Іоанном Зенковим.

Про пережите на фронті PTASHKIN і записав свою першу воєнну пісню. А пережили хлопці справжнє пекло на Сході, на нульовій лінії фронту. 5 днів вони були під безперервним артобстрілом та жили в окопах. Вже на шостий день росіяни прорвали фланги і взяли їхній взвод у кільце, з якого Панчишин і Зенков разом зі своїми побратимами таки змогли вирватися, провівши 14-годинний ближній бій. Живими звідти вийшли, на жаль, не всі “Бойові Бобри”.

“На передовій і під обстрілами я щоразу думав, що це мій останній день, а наступний снаряд точно “буде моїм”. Це перша пісня, якою я спробував описати те, що відчував і бачив в окопах. Сингл саме про тих людей, які живим щитом захищають нашу країну. Про кожного з тих, хто щодня робить героїчні вчинки, та віддає своє життя за нашу волю.  Але, на жаль, для історії вони залишаться лише невідомими героями”, – розповідає Міша Панчишин.

Через поранення Панчишин звільнений від військової служби. Зараз  він, молодий ветеран, бере участь у війні як волонтер. Тому співак ухвалив рішення повернутись до творчості і бути корисним своїм побратимам в тилу.

“Вже є досить багато пісень для підтримки духу українців. Тому я вирішив підтримати і тих, з ким разом пережили надважкі бої. Як ніхто знаю, що там не завжди є справа до музики, але й такі треки, як “Невідомий герой”, теж дуже необхідні”, –  додає виконавець.

Міша Панчишин ptashkin пісня про війну невідомий герой
Міша Панчишин та Іоанн Зенков
Міша Панчишин ptashkin пісня про війну невідомий герой
Міша Панчишин
Міша Панчишин ptashkin пісня про війну невідомий герой
Міша Панчишин та Іоанн Зенков
Міша Панчишин ptashkin пісня про війну невідомий герой
Міша Панчишин та Іоанн Зенков

У лютому 2023 року PTASHKIN готує вихід свого першого мініальбому, який матиме назву “Бойові Бобри”. EP буде присвячений однойменному підрозділу, в якому служив співак, та всім воїнам ЗСУ, котрі сміливо і віддано продовжують боронити нашу країну.

В новому альбомі Міша Панчишин обіцяє розповісти більше історій про пережите на фронті. Також співак має намір поїхати в благодійний тур для військових, які знаходяться на реабілітації.

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Переможець «Х-фактор»-8 Міша Панчишин воює в ЗСУ: про 14-годинний бій, контузію і нові пісні

Victoria Niro присвятила пісню другові, який загинув під Бахмутом (ВІДЕО)

Фронт-мени: українські зірки, які воюють у ЗСУ (ФОТО)

«Сила Козака»: Morphom присвятив пісню загиблому на війні племіннику-вояку (ВІДЕО)