Victoria Niro, молода українська співачка, зірка YouTube і TikTok, відома цікавими кавер-версіями на українські та світові гіти, записала другу власну пісню. “Замало” – про життя на паузі. Про очікування найбільш бажаної новини: “Ми перемогли”.

Пісню дівчина присвятила своєму другові Вікторові Даглію з позивним Смурфік. Він загинув у листопаді під Бахмутом. Віктор врятував своїх побратимів ціною власного життя. В розмовах Віктор казав Віці, що з війною нам всім замало часу для спілкування один з однин. Ця фраза і стали основним меседжем у пісні.

“За кожною посмішкою ховається біль. Як би ми не намагались не показувати це  оточуючим, себе не обдуриш. Сьогодні ми відчуваємо, що нам багато чого замало. Замало гарних новин, можливо, ми замало допомогали, замало приділяли уваги близьким, замало молилися. Залишаючись наодинці з собою ці думки беруть нас у полон.

«Там де болить, ми там були, на цій землі прямуєм до великих змін». Щоб дійти до дійсно великих змін, треба пройти важкі часи”, – доходить висновку Вікторія.

Фото: надані PR-службою

Дивіться також:

Народний спів, слова Симоненка, кримськотатарський інструмент: Джамала випустила альбом “Поклик”

«Сила Козака»: Morphom присвятив пісню загиблому на війні племіннику-вояку (ВІДЕО)

Переможець “Голосу країни” Сергій Лазановський та гурт “Гринджоли” переспівали пісню УПА (ВІДЕО)