Про Чорнобаївку та крейсер «Москва»: ROXOLANA випустила пісню для підтримки бойового духу (ВІДЕО)

Співачка та сонграйтерка ROXOLANA представила новий трек «Тримайся», щоб підтримати українців під час війни росії проти України.

Створюючи пісню, ROXOLANA зробила відсилку до найвідоміших мемів війни і згадала про досягнення української армії – Чорнобаївку та епічне затоплення крейсера «Москва». У пісні авторка закликає допомагати Збройним Силам України.

Першими «Тримайся» почули українські військові, адже зараз співачка їздить із виступами до військових частин ЗСУ. За її словами, новий трек наші воїни сприймали на рівні з хітами «Очима» і Girls, і це ще раз довело, наскільки усі ми зараз потребуємо щирих слів підтримки.

«Я хотіла нагадати нашим чудовим військовим і всім українцям, що ми – непереможні, – говорить артистка. – Нам усім дуже складно зараз. Прокидаючись щоранку, ми маємо докласти зусиль, щоб не впадати у розпач і не засмучуватися. Це дуже непросто, адже навколо стільки горя. Але водночас ми живемо в такий час, коли максимально проявляється оцей феномен нашого народу, який показує, як з кожного слова, сказаного про війну, з кожної ситуації наші люди створюють меми і жарти. І це дійсно дуже допомагає триматися. Тому я хочу, щоб ця пісня, в якій є трішки гумору і багато підтримки, піднімала усім настрій і нагадувала про те, які ми круті! Нам варто триматись одне одного, підтримувати одне одного, допомагати ЗСУ і працювати, кожен на своєму фронті і я вірю, що дуже скоро ми здобудемо перемогу!» 

roxolana пісня підтримала військовихroxolana пісня підтримала військових

Нагадаємо, у квітні ROXOLANA запустила благодійну ініціативу Врятуй мою мрію для допомоги дітям-переселенцям, які через війну втратили можливість займатися творчістю.

Також протягом квітня – травня співачка разом із іншими українськими виконавцями та артистами Студії “Квартал 95” бере участь у благодійних концертах, які проходять у військових частинах української армії.

Фото: PR-служба

Дивіться також:

Макс Барських присвятив нову пісню ЗСУ та народному спротиву (ВІДЕО)

KAZKA, Фагот, Пивоваров та інші зірки переспівали хіт «Скрябіна» — про героїчні міста України (ВІДЕО)

«Горить-палає техніка ворожа»: Пономарьов, Хома, Тополя і Кошовий написали переможну пісню (ВІДЕО)